-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šakių rajone padegtas bažnyčiai priklausantis ūkinis pastatas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 92 gaisrus bei atliko 11 kitų gelbėjimo darbų. Deja, gaisrų metu 1 žmogus žuvo, dar 1 gyventojas buvo traumuotas.
Gaisras
Gaisras / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.

Antradienį apie 17.20 val. Kaune, A.Kačianausko gatvėje, užsiliepsnojo daugiabutis dviejų aukštų su palėpe gyvenamasis namas. Gaisras kilo trijų butų sujungtų į vieną palėpėje. Po trijų minučių atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas jau degė atvira liepsna. Išpjovus šarvuotas buto duris, viduje buvo rastas stipriai apdegęs 48-erių metų vyro kūnas. Per gaisrą išdegė 2 palėpėje įrengti gyvenamieji kambariai bei juose buvęs turtas, išdegė antro aukšto koridorius, nudegė ir buvo nuardyta apie 50 kv. m pastato stogo. Gaisro metu nukentėjo ir 12-ame bute įsikūrusios UAB „Framesta“ patalpos, kuriose, užgesinus gaisrą, buvo rastas ir nugaišęs šuo. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 16.10 val. gaisras kilo Kretingos rajone, Dupulčių kaime, daugiabučio namo bute Bendrabučio gatvėje. Atskubėję ugniagesiai iš uždūminto buto išvedė 2 žmones, kurie patys užgesino tualete kilusį gaisrą. Tačiau vienas iš išvestųjų, 45-erių metų vyras, apsinuodijo dūmais ir buvo perduotas medikų globai. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

Praėjusią naktį, apie 20 min. po vidurnakčio, Šakių rajone, Sudargo kaime, Piliakalnio gatvėje, užsiliepsnojo Lietuvos liuteronų evangelikų bažnyčios ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pastato konstrukcijos jau buvo sukritusios, o šalia stovinčio kito pastato stogas ir kai kurios patalpos degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė ūkinis pastatas, nudegė kito pastato stogas, išdegė medinė perdanga ir dalis pirmo aukšto patalpų. Spėjama šio gaisro priežastis – padegimas.

Apie 12.50 val. Širvintų rajone, Skėterių kaime, užsidegė grupei savininkų priklausantys 3 mediniai ūkiniai pastatai. Per gaisrą supleškėjo pastatai bei juose buvęs turtas. Laimė, ugniagesiams pavyko nuo ugnies apsaugoti dar 7 kitus pastatus, o gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 23 val. gaisras kilo Telšiuose, P.Genio gatvėje stovinčiame garaže. Gaisro metu sudegė medinės garažo stogo konstrukcijos, apdegė garažo sienos bei lubos, sudegė viduje buvęs lengvasis automobilis „Peugeot 306“, garaže sukrautos malkos, lentos bei namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius