Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 29 /2011 08 30

Šalčininkų rajone – skaudi dviejų „Audi“ kaktomuša, abu vairuotojai žuvo

Du žmonės žuvo pirmadienio vakarą Šalčininkų rajone susidūrus trims automobiliams. Du iš jų susidūrė kaktomuša. Trečias automobilis atsidūrė griovyje, jo vairuotojas sužalojimų išvengė.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Avarija apie 21 val. įvykio kelio Šalčininkai–Eišiškės 7 km. Kaip vėliau 15min.lt žurnalistui avarijos vietoje sakė griovyje atsidūrusio mikroautobuso „Volkswagen“ vairuotojas, tragišką avariją sukėlė Šalčininkų link važiavusio automobilio „Audi 80“ vairuotojas.

„Važiavau nuo Šalčininkų link Eišiškių. Mačiau priekyje atvažiuojantį automobilį. Staiga jis metėsi į mano eismo juostą. Bandžiau išvengti susidūrimo, sukau vairą į šoną. Jis kliudė mane ir nuskriejo tiesiai“, – pasakojo vyras.

Mikroautobusas „Volkswagen“ nuvažiavo nuo kelio ir atsidūrė griovyje.

„Nuo šlaito ant dviejų ratų važiavau. Pats nesuprantu, kaip griovyje atsidūriau. O „Audi 80“ nuskriejo į priekį“, – pasakojo „Volkswagen“ vairuotojas.

Skriedamas priešingos krypties eismo juosta „Audi 80“ kaktomuša rėžėsi į automobilį „Audi 100“, važiavusį paskui „Volkswagen“.

Per susidūrimą žuvo abiejų automobilių „Audi“ vairuotojai. Jų kūnus iš sumaitotų automobilių traukė ugniagesiai gelbėtojai.

Pasak kitų tuo pačiu keliu važiavusių automobilių vairuotojų, po nelaimės sustojusių avarijos vietoje, automobilis „Audi 80“ ne vieną kilometrą Šalčininkų link važiavo dideliu greičiu ir pavojingai manevravo, sukeldamas ne vieną avarinę situaciją.

„Keli automobiliai vos išvengė susidūrimo su juo“, – sakė vairuotojai.

Šalčininkų policijos pareigūnai avarijos vietoje 15min.lt žurnalistui sakė, kad vienas žuvęs vairuotojas buvo gana jaunas, kitas – vidutinio amžiaus. Jų tapatybės dar tikslinamos.

Šalčininkų policija dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Papildyta: Antradienio rytą oficialią informaciją apie šią avariją pateikė ir Policijos departamentas. Pasak pranešimo, pirmadienį apie 20.35 val. Šalčininkų r., kelio Šalčininkai–Eišiškės 6,7 km, automobilis „Audi 80“, vairuojamas Č.S. (gim. 1963 m.), išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą, kliudė automobilį „VW Transporter“, vairuojamą I.Č. (gim. 1957 m.) ir susidūrė su automobiliu „Audi 100“, vairuojamu G.J. (gim. 1989 m.).

Eismo įvykio metu abiejų automobilių „Audi“ vairuotojai žuvo.

VIDEO: Per avariją Šalčininkų rajone žuvo du žmonės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius