-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalčininkų rajone sulaikytas didelis kontrabandinių rūkalų krovinys

Šalčininkų rajone Varėnos rinktinės pasieniečiai sulaikė daugiau kaip 25 tūkst. pakelių kontrabandinių cigarečių. Jų vertė viršija 100 tūkst. Lt. Taip pat įkliuvo ir du su šiuo kroviniu siejami Šalčininkų rajono gyventojai.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / VSAT nuotr.

Penktadienį Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Varėnos rinktinės Operatyvinės veiklos skyriaus ir Specialiosios paskirties būrio pareigūnai prie pat sienos su Baltarusija, Šalčininkų rajono Tausiūnų kaimo ribose, patikrinimui stabdė automobilius Opel Omega ir Audi 100.

Jų vairuotojai nepakluso VSAT pareigūnų reikalavimui ir spruko. Opel Omega pasieniečiai aptiko vienos Tausiūnų kaimo sodybos, priklausančios vietiniam gyventojui, kieme. Automobilio salone buvo 22 dėžės, iš viso 11 tūkst. pakelių, cigarečių „Saint George Lights“ su Rusijos banderolėmis.

Netrukus kelyje Eišiškės – Pirčiupiai pasieniečiai sulaikė ir kitą automobilį. Audi 100 vairavo taip pat Šalčininkų rajono gyventojas. Mašinoje buvo išimtos keleivių sėdynės ir primėtyta cigarečių dėžių likučių.

Tęsdami tyrimą Varėnos pasieniečiai netoli Šalčininkų rajono Balandžių kaimo esančiame miške aptiko dar 17 dėžių cigarečių „Saint George Lights“, iš viso 8,5 tūkst. pakelių, ir 10 dėžių cigarečių „Prima“, iš viso 6 tūkst. pakelių, su Rusijos banderolėmis.

Iš viso tąsyk VSAT pareigūnai sulaikė 25,5 tūkst. pakelių kontrabandinių rūkalų.

VSAT Varėnos rinktinėje dėl kontrabandos pradėtas ikiteisminis tyrimas. Šalčininkų rajono gyventojai uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius