Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šalies laukuose toliau dega kombainai

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusią parą ugniagesiai gelbėtojai užgesino 19 gaisrų ir atliko 16 gelbėjimo darbų.
Liepsnoja kombainas
Liepsnoja kombainas / PAGD nuotr.
Temos: 1 Statistika

Trečiadienį ir vėl liepsnojo kombainai. Anykščių rajone, Dabužių I kaime užsidegė kombainas Niva. Atvykus ugniagesiams, kombainas jau buvo sudegęs, o iš grūdų talpyklos rūko dūmai. Joje buvo apie 300 kg grūdų. Gaisro priežastis ir kam priklauso kombainas, nustatinėjama.

Dar vienas kombainas užsidegė Panevėžio rajone, Bliūdžių kaime. Atvykus ugniagesiams, ŽŪB kombainas DON 1500 jau degė atvira liepsna. Gaisro metu apdegė jo kabina ir variklio skyrius. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Šįmet liepsnos jau sunaikino ir apgadino 27-is žemės ūkio technikos vienetus.

Trečiadienį vėlai vakare apie 22 val. buvo gautas pranešimas, kad Ukmergėje, Vaitkuškio gatvėje, dega ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams, degančio pastato stogas jau buvo įgriuvęs. Gaisro metu sudegė apie 5 t šieno, 10 vištų, pastate buvę daiktai. Gaisro kilimo priežastys tiriamos.

Trečiadienį anksti ryte, apie  4.49 val., gautas pranešimas, kad Šiaulių miesto savivaldybės Vijolių kaime dega mūrinis garažas. Gaisro metu sudegė garažo durys, medinė apdaila, namų apyvokos daiktai, išsilydė ten buvę plastikiniai langai. Nuo ko kilo šis gaisras, tiriama.

Į Kalvarijos savivaldybės Kušliškių kaimą ugniagesiai vyko gesinti užsidegusio bičių avilio. Kam priklauso šis avilys ir nuo ko kilo gaisras aiškinamasi.

Po trečiadienį Lazdijuose įvykusios skaudžios avarijos, kurios metu susidūrė mikroautobusas ir lengvasis automobilis, ugniagesiams buvo pranešta, kad iš mikroautobuso, gulinčio ant šono, degalų bako liejasi dyzeliniai degalai. Atvykę ugniagesiai sustabdė degalų liejimąsi, atvertė automobilį, nuvalė kelio dangą.

Ugniagesių gelbėtojų pagalbos trečiadienį reikėjo ir traukiant automobilį Klaipėdos rajone, Šlikių kaime. Apie 17.21 val. buvo pranešta, kad, autoavarijos metu automobilis VW Passat įvažiavo į Tenžės upelį. Automobilis buvo vandenyje, apie 1,5 m gylyje. Gelbėtojai automobilį ištraukė ant kranto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius