-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitę badavusios vilnietės gelbėjimo operacija kėlė ir džiugesį, ir nerimą

Nuo savaitės pradžios bute įkalinta senolė iš bado ir nevilties blaškėsi balkone ir vos neiškrito iš 5-ojo aukšto. Kopėčiomis pas vilnietę užsuko ir medikai, ir policininkai, ir ugniagesiai. O kas toliau?
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininkės Gailės V. nuotr.

Nekasdienę gelbėjimo operaciją šeštadienį sostinės Karoliniškių rajone užfiksavo įvykio liudininkė Gailė V.

Vis dėlto šį kartą specialiųjų tarnybų sujudimas L.Asanavičiūtės gatvėje paliko dvejopą įspūdį: pagalba atskubėjo, regis, pačiu laiku, tačiau kaip ši senolė gyvens toliau. Teigiama, kad vilnietė šiame bute ir toliau palikta užrakinta, nes laužti durų nebuvo pagrindo, o sugadinta spyna veikiausiai būtų tapusi dar viena opia problema.

„Saulėtą šeštadienio popietę, apie 14.30 val., įvyko močiutės gelbėjimo operacija. Kaimynų teigimu, jau penkias dienas įkalinta ir palikta be maisto senyvo amžiaus moteris, ir šiandien, ir vakar pro 5-ojo aukšto balkoną šaukėsi pagalbos.

Tačiau tik šeštadienį, kai šaukdamasi pagalbos moteris persisvėrusi vos neiškrito, virš jos gyvenantys kaimynai iškvietė specialiąsias tarnybas. Per balkono langą į butą patekęs ugniagesys vėliau įkėlė ir greitosios pagalbos mediką“, – pasakojo kaimynė Gailė.

Policijos teigimu, laužti duris tokiu atveju nėra pagrindo, tad buvo tik ieškoma socialinio darbuotojo ir apskritai tiriama situacija.

„Kalbama, kad senolę prižiūrintis kažkoks asmuo išeidamas užrakino butą iš išorės ir nepaliko rakto, todėl, pritrūkusi maisto, moteris ir šaukėsi aplinkinių dėmesio. Kas tas prižiūrėtojas, taip ir liko neaišku“, – minėjo įvykio liudininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius