Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį Vilniaus policija vaikėsi vagis, plėšikus ir automobilių padegėjus

Vilniaus policija praneša, kad penktadienį ir sekmadienį sostinės patruliai sulaikė gana daug įtariamųjų. Į policijos rankas pateko vandalų, vagių, plėšikų, automobilių padegimu įtariamų asmenų.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, dar penktadienį apie 21.30 val. Vilniuje, Santariškių gatvėje, keli nepilnamečiai aerozoliniais dažais apipurškė ligoninės pastato sienas, viešojo transporto laukimo paviljoną bei automobilį „Citroen“. Dėl šio teisės pažeidimo sulaikytas M.K. (gim. 1996 m.).

Tą pačią dieną apie 21.50 val. automobilių stovėjimo aikštelėje, prie prekybos centro „Akropolis“, sulaikytas S.Z., kuris išdaužė automobilio „Fiat“ priekinį langą ir bandė pavogti grotuvą. Apžiūros metu sulaikytojo striukės kišenėje rastas plastikinis maišelis su augalinės kilmės medžiaga, įtariama, narkotikais.

Taip pat penktadienį apie 23.30 val. Vilniuje, Antakalnio gatvėje, keli vaikinai metė šiukšlių dėžę į parduotuvės „Iki“ langą ir jį išdaužė. Sulaikyti keturi įtariamieji.

Sekmadienį apie 14.30 val. patruliuodami civiliais drabužiais Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 3-ios kuopos patruliai ties Kauno ir Švitrigailos gatvių sankryža esančios „Neste“ degalinės teritorijos sulaikė J.R., įtariamą prekiaujant vogtomis automobilių magnetolomis. Įtariamasis pristatytas į Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto 2-ąjį policijos komisariatą.

Tą pačią dieną apie 18.55 val. Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Žirmūnų gatvėje, užpuolikas iš moters atėmė rankinę. Apie 20.30 val. Savanorių prospekte patruliai remdamiesi nusakytais požymiais atpažino ir sulaikė V.G. (gim.1979 m.). Pas vyrą rasti moters dokumentai ir pagrobti daiktai. Įtariamasis pristatytas į Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto 2-ąjį policijos komisariatą.

Sekmadienį apie 12.22 val. gautas piliečio pranešimas, kad apvogtas jo garažas Žirnių gatvėje ir pastebėti įtariami vyriškiai. Policijos patruliai netrukus sulaikė įtariamuosius M.G. (gim. 1983 m.) ir I.J. (gim. 1977 m.), abu jie uždaryti į areštinę.

Pirmadienio naktį policijos patruliai sulaikė ir penkis vyriškius, įtariamus dviejų automobilių padegimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius