Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio gaisruose žmonių aukų išvengta, ugniagesiai gesino automobilius

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusias 3 savaitgalio paras šalies ugniagesiai užgesino 66 gaisrus bei atliko 39 kitus gelbėjimo darbus, kurių metu ištraukė net 7 skenduolius. Žmonių aukų ir traumų gaisruose pavyko išvengti.
Ugniagesys gesina automobilį
Ugniagesys gesina automobilį / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Penktadienį apie 17.35 val. gaisras kilo Šalčininkų rajone, Mateikonių kaime, individualiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinio namo kambarys jau degė atvira liepsna. Per gaisrą apdegė sienos ir perdengimas, sugadintas viduje buvęs turtas. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Šeštadienį apie 15.35 val. Utenos rajone, Sudeikių miestelyje, Aukštaičių gatvėje, užsidegė medinis vasarnamis. Gaisro metu apdegė pastogės apdaila ir stogo konstrukcijos. Gaisras įsiplieskė dėl elektros įrangos įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Telšiuose, Žemaitės gatvėje, užsiliepsnojo automobilis ,,Renault Laguna” ir 2 nameliai ant ratų. Per gaisrą sudegė nameliai, išdegė automobilis. Įvykis tiriamas.

Tą pačią naktį Kauno rajone, Karkazų kaime, sodų bendrijoje ,,Energetikas”, užsidegė sodo namelis. Gaisro metu išdegė kambarys, sudegė jame buvę baldai, aprūko patalpos. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Sekmadienio rytą apie 5.25 val. Vilniuje, Smolensko gatvėje, užsiliepsnojo automobilis „Volvo V40“. Per gaisrą išdegė mašinos bagažinė, variklio skyrius, aprūko salonas. Apdegė šalia stovėjusio UAB ,,Autogiedra” priklausančio automobilio „Škoda Oktavia“ galinės durelės. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 9.10 val. Panevėžio rajone, už Keravos kaimo, užsidegė automobilis „Mazda 6“. Gaisro metu mašina sudegė nepataisomai. Maždaug tuo pačiu metu Klaipėdoje, Trilapio gatvėje, užsiliepsnojo ir sudegė automobilis ,,Renault Trafic”. Gaisras įsiplieskė dėl elektros instaliacijos gedimų.

Dar vienas automobilis „Mazda 323“ sekmadienį apie 11.30 val. sudegė Panevėžio rajone, Šeškų kaime, sodų bendrijoje ,,Lakštingala”. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Sekmadienį apie 13.50 val. gaisras kilo Raseinių rajone, Pažyzdrio kaime, stovinčiame gyvenamajame name. Gaisro metu sudegė visas stogas ir medinis perdengimas. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Sekmadienį apie 16.50 val. gautas pranešimas, jog Kalvarijos savivaldybėje, Jusevičių kaime, į tvenkinį įvažiavo lengvasis automobilis, kuriame gali būti žmonių. Atskubėję ugniagesių narai, tvenkinyje surado ir ištraukė automobilį „VW Golf“, kuriame buvo rasti 2 nuskendę 35-erių vyrai. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius