Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalis Dzūkijoje: narkotikai, vagystės, smurtas

Praėjusį savaitgalį Alytaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėti 25 ikiteisminiai tyrimai.
Konkurso akimirka
Asociatyvinė iliustracija / Alytaus apskrities VPK nuotr

Penktadienio vakaras nepasisekė trims alytiškiams. Du vaikinai ir mergina įkliuvo policijos pareigūnams, kai patikrinus juos ir automobilį kuriame sėdėjo, buvo rasta galimai narkotinės medžiagos – kanapių. Vienas iš kompanijoje buvusių vaikinų sulaikytas, pareigūnai įtaria, kad būtent jis galėjo platinti narkotines medžiagas.

Šeštadienį, lapkričio 8-ąją, į Alytaus pataisos namus pas nuteistą sūnų į ilgalaikį pasimatymą atvykusi motina, kūno ertmėse be visų kitų lauktuvių atnešė ir galimai narkotinės medžiagos. Moteris uždaryta į areštinę.

Alytaus policijos pareigūnai dirbdami pagal prevencinės priemonės planą Varėnoje progresyvios muzikos klubo patalpose rado du maišelius galimai narkotinės medžiagos – įtariama kanapių.

Dėl visų šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, pažymima Alytaus apskrities VPK atstovų pirmadienį paviešintame pranešime.

Praėjusį savaitgalį įvykdytos 7 vagystės iš garažų, automobilių, sodybų, butų ir gyvenamųjų namų. Simne iš garažo vagys išsivarė keturratį motociklą, Lazdijų ligoninėje iš palatos dingo piniginė su pinigais ir asmens dokumentais, Varėnos rajone iš sodybos ūkinio pastato vagys išnešė pašarus ir šimtus litrų dyzelino, veisiejiškė grįžusi į namus, bute nerado juvelyrinių dirbinių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius