Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeimos drama Panevėžio rajone: su žentu susipykęs senolis padegė ūkinį pastatą

Trečiadienio popietę Panevėžio rajone, Kirkūnų kaime kilo gaisras. Kaip vėliau paaiškėjo, ugnį įkūrė senolis. Per gaisrą sudegė du pastatai, ugnis sunaikino traktorių.
Gaisro vietoje
Gaisro vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Į įvykio vietą atvykę pareigūnai prie pat liepsnojančio pastato sulaikė vos ant kojų stovintį vyrą. Paaiškėjo, kad neblaivus pensininkas tyčia padegė savo ūkinį pastatą.

Ugnis išplito ir į greta stovėjusį medinį garažą. Neblaivus senolis pareigūnams iš karto prisipažino, kad pastatą jis padegė tyčia.

„Mane pastoviai engia žentas, neduoda man priklausančių pinigų, todėl ir uždegiau pastatus. Žinau, kad dabar man bus blogai, bet nebegaliu daugiau kentėti. Neištvėriau“, – nerišlia kalba pasakojo į policijos autobusiuką pasodintas padegėjas Petras.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Padegėjas Petras
Tomo Markelevičiaus nuotr./Padegėjas Petras

Į įvykio vietą atskubėję ugniagesiai pastatų išgelbėti nebesugebėjo. Du mediniai statiniai sudegė beveik iki pamatų. Viename iš garažų metalo laužo krūva liepsnos pavertė vos prieš kelis metus nupirktą traktorių.

Padegėjo Petro artimieji tikina, kad senoliui nuo alkoholio dažnai aptemdavo protas, o paskutiniu metu su girtu pensininku niekaip nepavykdavo susišnekėti. Senolio pykčius su žentu giminaičiai neigė ir tvirtino, kad žentas senolį tik ragindavo nebevartoti alkoholio. Už tokius pasiūlymus Petras pykdavo.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Gaisro vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Gaisro vietoje

Medikų pagalbos prireikė ir senyvo amžiaus moteriškei. Namuose buvusi moteris negalėjo ištrūkti iš namų, nes kieme liepsnojantys pastatai skleidė didelę kaitrą. Per gaisrą nuo karščio suskilo jos buto langai.

Beje, moteris prasitarė, jog matė kaip neblaivus padegėjas iš garažo paėmė bakelį su benzinu. Pensininkas dar spėjo pagrasinti ir moteriškei, kad sudegins ir ją.

Dėl įvykio policija pradėjo tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius