Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekmadienio avarijose žuvo liemenę vilkėjęs dviratininkas, du pėstieji ir „Audi 80“ vairuotojas

Pranešama apie skaudžius eismo įvykius sostinėje bei Kaišiadorių, Rokiškio ir Pasvalio rajonuose.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekmadienį apie 1 val. Kaišiadorių r. ribose, greitkelio Vilnius–Kaunas–Klaipėda 57-ame kilometre, automobilis „Renault Premium 450.18“, vairuojamas Baltarusijos Respublikos piliečio V.C. (gimusio 1978 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į važiuojamąją kelio dalį išėjusią nenustatytos tapatybės apie 50–60 metų amžiaus moterį.

Tą pačią dieną apie 7 val. sostinės pakraštyje, kelio Vilnius–Prienai–Marijampolė 17-ame kilometre,  automobilis „Citroen Xantia“, vairuojamas pilietės S.P. (gimusios 1963 m.), partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į važiuojamąją kelio dalį išėjusį G.C. (gimusį 1987 m.).

Sekmadienio pavakarę, apie 17 val. 10 min. Rokiškio r., kelyje Rokiškis–Juodupė–Onuškis– Ilzenbergas 13-ame kilometre, automobilis „Audi 80“, vairuojamas B.K. (gimusio 1945 m.), įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu ,,Rover 620“, vairuojamu M.B. (gimusio 1988 m.). Eismo įvykio metu žuvo automobilio ,,Audi 80“ vairuotojas, sužaloti automobilio „Rover 620“ vairuotojas ir keleivė M.B. (gimusi 1989 m.), kurie pristatyti į ligoninę.

Vakare, apie 19 val., Pasvalio r., Škilinpamušio k. ribose, kelyje Panevėžys–Pasvalys–Ryga 65-ame kilometre, automobilis „Renault Laguna“, vairuojamas Latvijos Respublikos piliečio A.Z. (gimusio 1985 m.), susidūrė su šviesą atspindinčią liemenę vilkėjusiu dviratininku ir jį mirtinai sužalojo.

Visų eismo nelaimių aplinkybės dar tiriamos, pirmadienį informuoja Policijos departamentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius