Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Selo ir jo vaiko motinos kova teisme baigėsi taikos sutartimi

Trečiadienį už uždarų durų surengtas lemtingas posėdis bylos, kurioje dainininkas Egidijus Dragūnas kovoja su savo sūnaus motina.
Simona kovoje dėl mažylio irgi nusiteikusi ryžtingai.
Simona kovoje dėl mažylio irgi buvo nusiteikusi ryžtingai. / „Scanpix“ nuotr.

32 metų E.Dragūnui, trečiadienio rytą gudriai išvengusiam viešo teismo posėdžio dėl vairavimo neblaiviam, šiandien taip ir neteko apsilankyti Temidės tarnų rūmuose.

Nuo 13.30 val. Vilniaus 1-ajame apylinkės teisme uždarame posėdyje buvo narpliojamas ginčas tarp E.Dragūno ir buvusios jo draugės dvidešimtmetės vilnietės Simonos. Vaiko susilaukusi pora kaunasi dėl metų ir 8 mėnesių sūnaus globos. Į teismą buvo kreiptasi, kad būtų oficialiai nustatyta mažamečio gyvenamoji vieta, tėvų bendravimo su juo tvarka, taip pat iš motinos arba tėvo priteisti pinigai vaikui išlaikyti.Kol tėvams valdžia neapribota, abu tėvai turi lygias teises ir lygias pareigas.

Kaip prieš mėnesį jau pasakojo 15min.lt, tąsyk byla buvo nagrinėjama itin audringai, Egidijaus ir Simonos balsai skambėjo net teismo koridoriuje.  

Tuo tarpu šiandien nei E.Dragūnas, nei Simona teisme nepasirodė.  Abiejų šalių advokatės žurnalistams minėjo, kad pora nutarė ginčą baigti taikos sutartimi. Vos 7 minutes trukusiame posėdyje, dalyvaujant Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistei, advokatės pateikė teismui taikaus susitarimo dokumentus. Teisininkės kartojo, kad susitarimai konfidencialūs, todėl smulkmenos kol kas nežinomos.

„Kol tėvams valdžia neapribota, abu tėvai turi lygias teises ir lygias pareigas. Tėvai susitarė, kaip vaikui būtų geriausia. Jei žmonės susitarė, tai yra svarbiausia. Pas ką vaikas augs? Tai yra kintamas dalykas! Tiesiog žiūrima vaiko interesų, kaip šiandien yra geriau, taip ir nustato“, – kalbėdamos bendro pobūdžio frazėmis, viena kitai antrino teisininkės.

Teismo sprendimas dėl bylos nutraukimo ir taikos sutarties sudarymo įsiteisės po 7 dienų. Tai terminas, per kurį šalys dar gali persigalvoti ir sprendimą apskųsti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius