Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seserys, Šiauliuose puoselėjusios prostitucijos verslą, atsidūrė areštinėje

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai dėl sąvadavimo prostitucijai ir pelnymosi iš kito asmens prostitucijos į areštinę uždarė dvi seseris – 33 metų K.B. ir 27 metų R.K.
Meilė už pinigus
Meilė už pinigus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Viena moteris savo gyvenamąją vietą deklaruoja Joniškio rajone, kita – Pakruojo rajone, tačiau iš tikrųjų pastaraisiais metais jos laikėsi Šiauliuose ir vertėsi įstatymo draudžiamu verslu, teigiama išplatintame pranešime.

K.B. pareigūnų akiratyje yra jau nuo 2005 metų. Tų metų spalį Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biuro pareigūnai jai pareiškė įtarimą dėl to paties – sąvadavimo prostitucijai. Sąvadautoja skelbraštyje „Express kontaktas“ siūlė gerai mokamą darbą moterims ir merginoms. Pareigūnai įrodė, kad tas darbas – tai vertimasis prostitucija. Teismas už prostitucijos organizavimą K.B. realios bausmės neskyrė – dvejų metų laisvės atėmimą jis atidėjo dvejiems metams. Praėjusių metų balandį pareigūnai dėl analogiškos šios moters nusikalstamos veiklos teismui atidavė dar vieną baudžiamąją bylą. K.B. nuo realios bausmės vėl išsisuko – dvejus su puse metų nelaisvės buvo atidėta trejiems metams. Tokios švelnios bausmės moteriai paskirtos neatsitiktinai – ji daugiavaikė mama, turi keturis nepilnamečius vaikus.

Šiemet pareigūnus vėl pasiekė informacija, kad K.B. ir toliau pelnosi iš kitų asmenų prostitucijos. Kur tik ji apsigyvendavo, namo gyventojai pradėdavo skųstis keliamomis orgijomis ir ramybės trikdymu. Moteris konspiracijos sumetimais gyvenamąsias vietas kas du mėnesius keisdavo. Ji į prostitucijos verslą įtraukė ir 27 metų seserį. Pareigūnai turi duomenų, kad moters 16-metė dukra, išaugusi prostitucijos liūne, irgi pradeda užsidirbti iš prostitucijos. Kita dvejų metukų dukrelė nuolat tampa įvairių vaikui netinkamų reginių stebėtoja.

Sąvadautoja klientų ieškodavo per tą patį skelbraštį „Express kontaktas“ ir televizijos naktinių programų pažinčių skelbimuose. Vyrams buvo siūlomas atpalaiduojamasis masažas. K.B. atliko administratorės darbą: telefonu registruodavo klientus, juos paskirstydavo prostitutėms. Vieniems klientams paslaugos buvo teikiamos viename Tilžės g. išnuomotame bute, kitiems – Gytarių g. esančiame „Vaivorykštės“ viešbutyje. Būtent šiose vietose ir buvo sulaikytos abi įtariamosios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius