Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienio žmogžudystė Ukmergės rajone: vaikinas subadytas 6 merginų akivaizdoje

Kurėnuose žiauriai ir beprasmiškai nužudytas 22 metų vaikinas. 5 iš 6 nusikaltimo liudininkių buvo neblaivios. Įtariamasis sulaikytas ir teismo leidimu suimtas trims mėnesiams.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje dirbęs ekspertas. / Vilkmerge.lt nuotr
Temos: 1 Nužudymas

Nusikaltimas įvykdytas šeštadienį paryčiais, apie 4 val. 20 min.

Ukmergės rajono Kurėnų kaime, namuose, rastas A.M. (gimusio 1989 m.) lavonas su durtinėmis žaizdomis nugaroje ir krūtinėje. Įtariamasis neblaivus (0,72 promilės alkoholio) R.P. (gimęs 1987 m.) uždarytas į areštinę, operatyviai pranešė Policijos departamento atstovai.

Ukmergės krašto žinių svetainė vilkmerge.lt šeštadienį pasakoja, kad nusikaltimas įvykdytas vieninteliame Kurėnų kaime esančiame daugiabutyje.

Mirtinai subadytas ten gyvenęs 22 metų vaikinas.

Pareigūnams pavyko nustatyti ir sulaikyti bandžiusį slėptis įtariamąjį, nužudytojo kaimyną, 24 metų Rimantą Pežinską. Be to, į policijos komisariatą pristatytos ir dėl nusikaltimo apklaustos net 6 merginos.

Iškviesti greitosios pagalbos medikai dar bandė reanimuoti auką, tačiau Aurimas neatsigavo. Nužudytojo motina vilkmerge.lt sakė girdėjusi, kaip jos sūnų girtų jaunuolių kompanija kvietė į lauką aiškintis santykių. Kiek padelsęs, nelaimėlis vis dėlto išėjo iš antrame aukšte esančio buto.

Po to pasigirdo, kaip teigiama, baisus triukšmas ir klyksmas. Išbėgusi iš savo kambario moteris pamatė buto koridoriuje gulintį leisgyvį sūnų. „Mano sūnus gyveno tvarkingai, turėjo darbą, nebuvo teistas. Kaip reikės iškęsti šį skausmą...“ – sunkiai rinkdama žodžius kalbėjo moteris.

Kadras ia Vilkmerge.lt filmuotos medžiagos/Rimantas Pežinskas
Rimantas Pežinskas

Įtariama, kad jaunuoliui peiliu smogta ne mažiau nei keturis kartus.

Sulaikytasis yra 5 kartus teistas už vagystes ir plėšimus.

Nusikaltimo vietoje dirbęs prokuroras vilkmerge.lt patvirtino, kad teismo bus prašoma suimti įtariamąjį. Policijos pareigūnai į komisariatą pristatė ir apklausė, kaip įtariama, nusikaltimą mačiusias 6 merginas. Tik viena iš į komisariatą atvežtų merginų buvo blaivi, kitoms nustatytas nuo 0,47 iki 2,37 promilės girtumas. Tarp merginų buvo ir viena nepilnametė. Ši šešiolikmetė į alkotesterį pripūtė 1,28 promilės.

Ukmergės rajono policijos pareigūnai tęsia žmogžudystės aplinkybių tyrimą.

Atnaujinta 14.40 val.: Ukmergės rajono apylinkės teismas patenkino prokuroro Liudo Žuklio prašymą ir Rimantą Pežinską suėmė trims mėnesiams. Vilkmerge.lt turimais duomenimis įtariamasis neneigia padaręs jam inkriminuojamą nusikaltimą.

VIDEO: Vilkmerge.lt: Kurėnuose nužudytas 22 metų vaikinas

VIDEO: Vilkmerge.lt:: Kurėnuose nužudytas 22 metų vaikinas (suėmimas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius