Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį savaitgalį Kauno rajono soduose siautėjo vagys

Savaitgalį trijose Kauno rajono seniūnijose (Lapių, Samylų ir Užliedžių) vagys apvogė sodo namelius. Gyventojams padaryta žala už beveik 1,5 tūkst. litų.
Išdaužtas stiklas
Išdaužtas stiklas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Kauno rajonas

Gruodžio 10 dieną apie 11.30 val. Lapių seniūnijos gyventojas pastebėjo, kad išdaužtas jo sodo namelio lango stiklas, viduje sujaukti čia buvę daiktai, turtas nepagrobtas. Tačiau savininkas tik po pietų pamatė, kad išlaužtos sodo namelio ūkinio priestato durys, išlaužtas rūsio langas. Iš patalpų pagrobtos dvi aliuminės talpos, plieninė plautuvė, įrankiai, iš sodo namelio kiemo pavogta ketaus vonia, plieninis radiatorius, ketaus kanalizacijos šulinio dangtis. Žala siekia 900 litų. 

67-erių metų Samylų seniūnijos gyventojas gruodžio 10 dienos rytą informavo policiją, kad vagys apvogė jo sodo namelį. Išdaužę namelio pagalbinių patalpų lango stiklą, vagys išsinešė elektrinį grąžtą ir kampinį šlituoklį. Senyvo amžiaus žmogus patyrė 500 litų žalą.

Tą patį šeštadienį 42-ejų metų Užliedžių seniūnijoje gyventojas pranešė, kad iš neužrakinto ūkinio pastato sandėlio pavogta žoliapjovė, rankinis-diskinis elektrinis pjūklas „AEG” bei varžtų galvučių komplektas. Nuostolis 900 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius