Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 23 /2014 01 24

Siaubo istorija su keista pabaiga: Onuškyje ketvirtadienį dingusi vienuolikmetė buvo slepiama ar pati slėpėsi?

Ketvirtadienio vakarą Trakų rajone buvo dingusi be žinios 11-metė. Nuotraukoje kaip princesė atrodanti mergaitė Onuškio miestelyje neparėjo namo iš parduotuvės „Aibė“. Iki pat penktadienio ryto ieškota dingusioji rasta sveika ir gyva. Tačiau jos dingimo ir atsiradimo istorija virto detektyvu.
Šioje nuotraukoje kaip princesė atrodanti Onuškio miestelyje ieškota mergaitė atsirado
Šioje nuotraukoje kaip princesė atrodanti Onuškio miestelyje ieškota mergaitė atsirado / Šeimos archyvo nuotr.

Išėjo į parduotuvę ir dingo

Mažametės motina pareigūnams pranešė, kad iki vėlaus ketvirtadienio vakaro jos dukrytė M. Onuškyje neparėjo namo iš parduotuvės.

Mergaitė buvo su rausvos spalvos kepure, apsirengusi baltos ir rožinės spalvos kailiniais, dėvėjo smėlio spalvos batus ir juodas kelnes.

Vaiko ūgis 130 cm, mergaitė yra smulkaus kūno sudėjimo.

Mažametės tėvai kreipėsi į Trakų r. komisariatą apie 19 val.

Pareigūnai greitai išsiaiškino, kad ji buvo sutikusi savo draugę, su kuria nuėjo iki pastarosios namų. Ten mergaitės išsiskyrė. Tada M. ir prapuolė kaip į vandenį.

Vaiko paieškoms pasitelktos papildomos policininkų pajėgos, į darbą kibo ir kinologai su tarnybiniais šunimis. Be to, į orą buvo pakeltas ir specialia šilumai jautria įranga aprūpintas pasieniečių sraigtasparnis.

Spaudžiant bemaž 20 laipsnių šalčiui, pareigūnai naktį mergaitės ieškojo iki 2 valandos, o penktadienį nuo ankstaus ryto darbas buvo tęsiamas. Policija išplatino išsamesnį pranešimą apie vaiko dingimą ir dar sykį paprašė visuomenės pagalbos ieškant vaiko.

Rado tik ryte

Penktadienio rytą Vilniaus apskrities VPK atstovai pranešė, kad mergaitė atsirado.

Pirminiais policijos duomenimis, mergaitės sveikatai pavojaus nėra. Mažametę apžiūrėjo ir toliau globoja medikai.

Noteris įtaria, kad jos vaiką slėpė mergaitės draugė su mama. Pastaroji tvirtina, jog mergaitė į jos namų duris pabeldė tik ryte.

Policijos pranešime rašyta, kad mergaitės dingimo priežastis ir aplinkybes dar aiškinasi policija ir vaiko teisių apsaugos darbuotojos.

Mergaitę apžiūrėję Trakų ligoninės gydytojai tvirtina jokių rimtų sužeidimų neaptikę, praneša „Lietuvos ryto“ televizija.

Vaikščiojo miške ar buvo slepiama?

Kaip televizijai pasakojo šeimos drauge prisistačiusi moteris, mergaitė pasakojo mačiusi, kad yra ieškoma, bet bijojusi pasirodyti, esą naktį ji vaikščiojo miške.

Ligoninėje dėl patirto streso atsidūrė ir mergaitės motina Inga Zakarevičienė, kuri pareiškė, kad tokia dukros versija netiki, nes po šalčiausios nakties atsiradusi mergaitė buvo kiek sužvarbusi, bet nesušalusi.

Todėl moteris įtaria, kad jos vaiką slėpė mergaitės draugė su mama. Pastaroji, Ramunė Šinkūnienė, tvirtina, jog mergaitė į jos namų duris pabeldė tik ryte.

Trakų ligoninės vadovas Arkadijus Goldinas „Lietuvos ryto“ televizijai taip pat teigė išgirdęs iš mergaitės, kad ji bijojusi grįžti į namus, nes ją „muša mama ir brolis“.

„Facebook“ grupė „Dingę žmonės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius