Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliečiai bendradarbiai sumuštą ir pagrobtą ukrainietį šaldytuve gabeno į Lenkiją

Penktadienį Šiauliuose sumuštas ir pagrobtas ukrainietis išvaduotas šeštadienį, 13 val., Lenkijos pasienyje, praneša policija.
Kalinių konvojavimas
Asociatyvi iliustracija / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Vasario 12-osios popietę iš Bendrojo pagalbos centro Šiaulių apskrities policijos budėtojai gavo pranešimą, kad vienoje Šiaulių miesto įmonės teritorijoje, užsiimančioje krovinių pervežimu, sumuštas 46 metų vyras. Jis rusų kalba informavo, kad buvo sumuštas bendradarbių, o vėliau uždarytas į automobilio RAF puspriekabę – šaldytuvą.

Į įvykio vietą netrukus atskubėję Šiaulių apskrities policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai įvykio vietoje sumušto vyro nerado: įmonės darbuotojai sakė nieko nežinantys, o smurtą patyrusio vyro telefonas taip pat tylėjo.

Praėjus dar keletui valandų, nukentėjusysis Ukrainos pilietis papildomai pranešė, kad bendradarbių gali būti išgabentas į kitą valstybę, greičiausiai, Lenkiją.

Į darbą įsijungė ne tik Šiaulių apskrities policijos, bet ir Marijampolės apskrities policijos teisėsaugininkų pajėgos kartu su Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnais.

Šeštadienį, vasario 13-ąją, apie 13 val., likus vos kilometrui iki Lietuvos ir Lenkijos sienos, pasieniečiai sustabdė automobilį „Toyota Avensis“, kurį vairavo devyniolikmetis šiaulietis. Šiame automobilyje rastas ir į Lenkiją gabentas Ukrainos pilietis.

Vairuotojas sulaikytas ir uždarytas Valstybės sienos apsaugos tarnybos Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardoje. Be to, Šiauliuose sulaikytas ir dar vienas galimas šio nusikaltimo bendrininkas.

Dėl neteisėto laisvės atėmimo panaudojant smurtą pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius