-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šiaulių apkrityje namuose įsisiautėję gyventojai badėsi šakutėmis, mėtėsi lėkštėmis ir mušėsi kėdėmis

Šį savaitgalį Šiaulių apskrities policijos pareigūnai turėjo ypač daug darbo fiksuodami smurto artimoje aplinkoje atvejus. Šeštadienį susikivirčiję sugyventiniai ir giminaičiai į darbą paleido ne tik kumščius, bet ir griebėsi įvairių namų apyvokos daiktų.
Šakutė
Šakutė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kuršėnuose, namuose, konflikto metu blaivi E.V. (gimusi 1943 m.) kumščiu suduodama tris kartus į veidą sumušė sugyventinį I.R. (gim. 1951 m.) bei su šakute įdūrė į kairės rankos riešą. Nukentėjusysis dėl sužalojimų į gydymo įstaigas nesikreipė. Moteris sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Tuo tarpu jaunos šeimos namuose Šiauliuose skraidė lėkštės. Daukanto gatvėje esančiuose namuose konflikto metu, girtas (2,92 prom.) M.L. (gim. 1985 m.) vieną kartą ranka sudavė per rankas bei mesdamas lėkštę sumušė dešinės rankos pirštus sugyventinei G.G. (gimusi 1990 m.). M.L. sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Kitas incidentas įvyko Kalpokų kaime (Pakruojo r.). Namuose išgertuvių metu D.G. (gim. 1983 m.) medine kėde sudavė per rankas kartu gyvenančiai uošvei D.I. (gimusi 1954 m.) ir uošviui R.I. (gim. 1959 m.) bei šiam pargriuvus spyrė ne mažiau kaip penkis kartus į įvairias kūno vietas. Smurtautojas D.G. iki atvykstant policijai iš namų pasišalino.

Kur kas liūdniau pasibaigęs konfliktas kilo Byvainių kaime (Joniškio r.). Gyvenamojo namo kieme, kilus konfliktui tarp giminaičių, blaivus S.Ž. (gim. 1979 m.) pagaliu suduodamas keletą smūgių į įvairias kūno vietas sumušė tetą G.B. (gimusi 1961 m.) bei girtą (1.77 prom.) dėdę V.V. (gim. 1956 m.) suduodamas keletą smūgių medine taburete į įvairias kūno vietas.

V.V., suteikus medicininę pagalbą, dėl galvos muštos žaizdos gydosi ambulatoriškai, G.B., dėl kairės kojos pėdos lūžio ir dešinės rankos dilbio lūžio bei galvos žaizdos, gydoma Joniškio ligoninė chirurgijos skyriuje. S.Ž. sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius