Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių ekshibicionisto pažadai tarsi šakėmis ant vandens rašyti

Šiaulių benamis ir nenuilstantis ekshibicionistas Vaclovas Kosčiuška vėl pademonstravo savo kelnių turinį. Šešiasdešimtmetis šįkart tenkino savo lytinę aistrą judriausioje Šiaulių Tilžės gatvėje. Už panašius darbelius jau teistas benamis uždarytas į areštinę
Iškrypėlis miškelyje
Asociatyvinė iliustracija: iškrypėlis miškelyje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Birželio  17 dieną, apie dešimtą valandą ryto, Šiaulių policininkai gavo pranešimą, kad Tilžės gatvėje benamis demonstruoja savo lytinius organus praeiviams.

V.Kosčiuška kaip ir visada dievagojosi daugiau taip nedarysiantis, tačiau jo pažadais viešosios tvarkos sergėtojai jau seniai nebetiki.

Pareigūnai greitai įsitikino, kad kalba eina apie gerai žinomą ekshibicionistą Vaclovą Kosciušką. Pastarąjį kartą jis savo „turtą“ rodė vasario mėnesį Centriniame miesto parke.

V.Kosciuška kaip ir visada dievagojosi daugiau taip nedarysiantis, tačiau jo pažadais viešosios tvarkos sergėtojai jau seniai nebetiki – uždarė pažeidėją į areštinę.

Ekshibicionistas 2009 metais už panašius darbelius buvo sulaikytas tris kartus. Kitais metais jis sugalvojo demonstruotis kapinėse besidarbuojančioms moterims. V.Kosčiuška buvo baudžiamas piniginėmis baudomis, kurių nesumokėjo. Taip pat – viešaisiais darbais.

Prieš dvejus metus buvo nuteistas kalėti už dar tris panašius nuopuolius. Prieš metus V.Kosčiuška masturbavosi moksleivių akivaizdoje prie mokyklos. Jam už tai buvo skirtos 35 paros arešto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius