Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių policija ieško grybauti išėjusios ir dingusios moters

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariatas ieško dingusios be žinios Genovaitės Butkienės, gimusios 1932 metais, gyvenančios Šiauliuose. Moteris rugsėjo 1 dienos ryte priemiestiniu autobusu išvyko iš namų grybauti į Šiaulių rajono Vainagių arba Pašvinio miškus ir iki šiol negrįžta.
Genovaitė Butkienė
Genovaitė Butkienė

Dingusios moters požymiai: apie 160 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, apvalaus veido, mėlynų įdubusių akių, žilų plaukų. Apranga nežinoma. Ypatingi dingusiosios požymiai: kurčnebylė, turi regos sutrikimą, nešioja akinius ir išimamus dantų protezus. 

Gavus pranešimą apie dingusią be žinios Genovaitę Butkienę, buvo nedelsiant pradėta paieška, pasitelkti Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės kinologai su šunimis. Ieškoma moteris nerasta.

Rugsėjo 3 d., nuo 10.00 val. paiešką tęsia apie 30 Šiaulių miesto ir rajono kriminalinės ir viešosios policijos pareigūnų, Nusikaltimų tyrimų biuro Asmenų paieškos skyriaus pareigūnai ir kinologai su šunimis.

Artimiausiomis valandomis, neradus dingusios Genovaitės Butkienės, planuojama paieškai pasitelkti Valstybės sienos apsaugos tarnybos ekipažą su sraigtasparniu. Neatmetama, kad į dingusiosios paiešką įsitrauks ir Viešojo saugumo tarnybos prie VRM  pareigūnai.

Asmenis, galinčius suteikti bent kokią informaciją apie ieškomosios buvimą vietą, prašome paskambinti Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojams telefonu (8 41) 397302, Nusikaltimų tyrimų biuro Asmenų paieškos skyriaus pareigūnams telefonais - (8 41) 397375, (8 41) 397451, Šiaulių miesto ir rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus darbuotojams telefonu - (8 41) 397890 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius