Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių policija ieško nužudymu įtariamo Kęstučio Tučkaus

Rugpjūčio 13 d. 8.49 val. Šiaulių rajone, Kužių miestelyje, Statybininkų gatvėje, namuose, rasta 33 metų moteris, kuri dėl daugybinių durtinių žaizdų atvežta į VšĮ „Respublikinę Šiaulių ligoninę“.
Kęstutis Tučkus
Kęstutis Tučkus / Šiaulių VPK nuotr.

Daug kraujo netekusi nukentėjusioji skubiai operuota, tačiau tą pačią dieną, apie 11.50 val., ji ligoninėje mirė. Dėl moters nužudymo Šiaulių apskrities VPK Šiaulių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pareigūnai įtaria, kad moterį galėjo mirtinai sužaloti bendraamžis jos gyvenimo draugas Kęstutis Tučkus. Yra žinoma, kad moterį su anksčiau teistu K.Tučkumi apie pusmetį siejo artima draugystė, tačiau pastaruoju metu pora buvo arti išsiskyrimo. Nukentėjusiosios artimųjų teigimu, moteris norėjo nutraukti santykius su K.Tučkumi, kas ir galėjo iššaukti vyro agresiją. Nusikaltimo metu sužalotai moteriai pagalbą iškvietė kitame kambaryje buvęs jos sūnus iš pirmosios santuokos.

Nusikaltimo vietoje buvo rasti ir paimti peiliai, žirklės ir kiti aštrūs daiktai, kuriais, kaip įtariama, ir buvo įvykdytas žiaurus nusikaltimas.

Policijos duomenimis, įtariamasis iš nusikaltimo vietos galėjo pasišalinti juodos spalvos automobiliu „Audi A4“, valstybinis numeris — FGU 674. Nei šis automobilis, nei K.Tučkus iki šiol dar nėra rasti. Ieškomas įtariamasis 2000-aisiais buvo teistas už chuliganizmą, 2003-aisiais – už vagystę, o nuo 2005-ųjų jis 16 kartų buvo baustas už įvairius Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Policija prašo žmonių, pastebėjusių nužudymu įtariamą K.Tučkų ar jo automobilį, apie tai skubiai pranešti Šiaulių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjams, telefonais 8(41) 397889 , 8(41) 397860, 8(41) 397863, nemokamu mobilios linijos telefonu – 112, pasitikėjimo telefonu 8(41) 544445 arba užeiti į Šiaulių rajono policijos komisariatą, adresu Purienų 48, Šiauliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius