Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių policija sulaikė narkotikų platintojų gaują

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo tyrimo biure pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis, psichotropinėmis medžiagomis ir jų platinimo.
Pas sulaikytuosius rasti daiktai
Pas sulaikytuosius rasti daiktai / Šiaulių policijos nuotr.

Kaip rašoma Šiaulių policijos pranešime, atliekant tyrimą, dėl neteisėto disponavimo psichotropinėmis medžiagomis bei jų platinimo labai dideliu kiekiu, taip pat neteisėto disponavimo šaunamuoju ginklu ir šaudmenimis, rugpjūčio 24-25 d., policijos pareigūnai sulaikė 4 įtariamuosius. Vienas iš įtariamųjų po apklausos - paleistas, o 43-jų metų A.S., 47-ių metų A.B., ir 21-ių metų mergina M.B., buvo uždaryti į areštinę. A.S. taikyta kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams. Sprendžiamas klausimas dėl kardomosios priemonės taikymo kitiems dviem įtariamiesiems.

Kratų metu, vieno iš įtariamųjų nuomojamame bute, rasta apie 650 g. kaip įtariama psichotropinės medžiagos – amfetamino, apie 100 g. psichotropinės medžiagos – heroino, svarstyklės, pakavimo maišeliai, dujinis pistoletas ir 2 šoviniai, 34 kovinio ginklo šoviniai, pistoleto duslintuvas.

Koks kieno vaidmuo galimai įgyjant, gabenant ar platinant kvaišalus, paaiškės tyrimo metu.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu baudžiama laisvės atėmimu nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Du įtariamieji teisėsaugai žinomi - A.S. du kartus teistas dėl dokumentų klastojimo, o A.B. teistas tris kartus - dėl chuliganizmo, vagystės ir plėšimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius