-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių rajone įkliuvo kontrabandines cigaretes gabenę brolis ir sesuo

Šiaulių rajone Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnams įkliuvo automobiliu kontrabandines cigaretes gabenęs Naujosios Akmenės gyventojas. Rastųjų rūkalų savininke prisistatė esanti kartu vykusi jo sesuo.
Sulaikytos cigaretės
Sulaikytos cigaretės / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba informuoja, kad antradienį naktį VSAT Pakrančių apsaugos rinktinės Zoknių užkardos pasieniečiai Šiaulių rajone, Ginkūnuose, patikrinti sustabdė įtartiną automobilį BMW 525.

Paaiškėjo, kad transporto priemonę vairavo 20 metų Naujosios Akmenės gyventojas. Kartu su vairuotoju vyko 24 metų jo sesuo, gyvenanti tame pačiame mieste.

Transporto priemonės patikros metu VSAT pareigūnai mašinos salone bei bagažinėje aptiko 1 tūkst. 400 pakelių cigarečių „NZ Gold“, paženklintų baltarusiškais akcizo ženklais. Apklausos metu moteris prisipažino, kad kontrabandinės cigaretės priklauso jai.

VSAT pareigūnai netrukus išsiaiškint, kad sulaikytasis dvidešimtmetis prieš kelias diena, Naujųjų metų išvakarėse, buvo įkliuvęs Akmenės policininkams. Tąkart jo mašinoje rasti 2 tūkstančiai pakelių cigarečių.

Dėl akcizais apmokestinamų prekių laikymo, gabenimo, naudojimo ar realizavimo nustatytos tvarkos pažeidimo pradėta administracinė teisena. Naujosios Akmenės gyventojai gresia bauda nuo 10 iki 20 tūkst. litų. Taip pat gali būti konfiskuotas ir automobilis, kuriuo buvo gabenamos kontrabandinės cigaretės.

Po apklausos vyras ir moteris paleisti. Nelegalūs rūkalai ir transporto priemonė saugomi Zoknių užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius