Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių teisėsauga tiria smurtą prieš septynių mėnesių kūdikį

Šiaulių teisėsauga pirmadienį pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl įtariamo smurto prieš septynių mėnesių mergaitę, sulaikyta mergaitės motina ir jos sugyventinis.
Tėvystė
Tėvystė / Vida Press nuotr.

Šiaulių policijos duomenimis, mergaitė pirmadienio naktį iš buto Tilžės gatvėje atgabenta į Šiaulių ligoninę. Kūdikį buvo ištikusi klinikinė mirtis, jis reanimuotas, šiuo metu gydomas reanimacijoje.

Kaip BNS sakė Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Gailutė Smagriūnienė, pirminė medikų diagnozė – kraujo išsiliejimas į smegenis. Medikai daro prielaidą, kad kūdikis turėjo būti smarkiai supurtytas arba sumuštas, jie teigia pastebėję galimo smurto žymių.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus bejėgiškos būklės asmens sveikatos sutrikdymo. Sulaikyta septyniolikmetė mergaitės mama ir jos 24-erių sugyventinis. Policijos duomenimis, vaiko mama pas sugyventinį neseniai persikėlė gyventi iš Kauno.

Tėvai smurto nepripažįsta, jų teigimu, kūdikis nuo gimimo turėjo sveikatos problemų ir įvyko priepuolis – ji ėmė dusti, todėl ir buvo iškviesti medikai.

Kaip BNS sakė Šiaulių apygardos prokuratūros atstovė Gabrielė Gendvilaitė, šiuo metu atliekami ikiteisminio tyrimo veiksmai ir kol kas nėra nuspręsta, kokią kardomąją priemonę sulaikytiesiems bus prašoma skirti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius