Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose dar dešimčiai dienų pratęstas suėmimas „Valentis Pharma“ apskaitininkei

Šiaulių apylinkės teismas leido dar dešimčiai dienų suimti farmacinės bendrovės „Valentis Pharma“ apskaitininkę Ritą Tarasevičienę, nors ankstesnę kardomąją priemonę ji buvo apskundusi Šiaulių apygardos teismui.
Rita Tarasevičienė
Rita Tarasevičienė, įtariamoji "Valentis Pharma" byloje. / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Prieš dešimt dienų Šiaulių apylinkės teisme suimtos „Valentis Pharma“ apskaitininkė R.Tarasevičienė ir vadybininkė Sandra Žainienė. Prokuroras reikalavo suimti įtariamąsias mėnesiui.

R.Tarasevičienę buvo leista suimti dešimčiai dienų, o S.Žainienę – penkiolikai. R.Tarasevičienė tokį teismo sprendimą apskundė Šiaulių apygardos teismui, tačiau skundas nebuvo patenkintas.

R.Tarasevičienei kardomoji priemonė buvo pratęsta dar dešimčiai dienų, nors prokuroras vėl prašė mėnesio.

STT pareigūnai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje sulaikė 11 minėtos farmacijos kompanijos darbuotojų, pranešė STT.

Įtariama, kad šios farmacijos įmonės atstovai buvo susitarę su savo aptarnaujamų daugiau kaip 30 Lietuvos miestų ir rajonų gydytojais, kad jie už neteisėtą atlygį rekomenduotų pacientams įsigyti brangius jų įmonės produktus ir nesiūlytų konkuruojančių įmonių platinamos panašios pagal sudėtį farmacinės produkcijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius