Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose įkliuvo apkvaitęs panevėžietis, vežęs 0,5 kg narkotikų

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Organizuoto nusikalstamumo biuro pareigūnai per dvi dienas sulaikė ir nuo visuomenės izoliavo du narkotinių medžiagų platinimu įtariamus asmenis ir iš neteisėtos apyvartos paėmė per kilogramą, įtariama, augalinės kilmės narkotinių medžiagų.
Narkotikai
Narkotikai

Pirmoji operacija buvo atlikta liepos 13 dieną. Ši diena juoda tapo į Šiaulius atvykusiam 38 metų Panevėžio gyventojui A.J. Manoma, kad kelionės į Saulės miestą tikslas šiam vyrui buvo narkotinių medžiagų įsigijimas.

Pareigūnai jo automobilį sustabdė Šiauliuose esančioje Serbentų gatvėje. Vairuotojo kelnių kišenėje buvo rastas plastikinis paketėlis su baltos spalvos biria medžiaga, kuri įtariama esanti kokainas.

Buvo atlikta krata, kurios metu kriminalistai už sodybos tvoros rado paslėpta per 600 gramų narkotinių medžiagų.

Kadangi tikrinti automobilį kriminalistams padėjo tarnybinis šuo, nesunkiai buvo rasti ir po galine sėdyne paslėpti trys paketai, kuriuose vakuumu buvo supresuota apie 550 gramų, įtariama, augalinės kilmės narkotinių medžiagų.

Dėl neteisėto disponavimo dideliu kiekiu narkotinių medžiagų, turint tikslą jas platinti, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Teismas trims mėnesiams sankcionavo A.J. suėmimą.   Beje, atliktas testas parodė, kad sulaikytasis ir pats buvo vartojęs kvaišalų.  

Kitą dieną, liepos 14-ąją, dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis Organizuoto nusikalstamumo biuro pareigūnai į areštinę uždarė keturiasdešimtmetį šiaulietį R.M. Netoli Linartų esančioje sodyboje buvo atlikta krata, kurios metu kriminalistai už sodybos tvoros rado paslėpta per 600 gramų, įtariama, taip pat augalinės kilmės narkotinių medžiagų.

Šiauliuose esančiame sulaikytojo bute kriminalistai rado svarstykles, kurios naudojamos, manoma, kvaišalams sverti, ir  didžiulę litų bei eurų sumą, siekiančią per 80 tūkstančių litų.

Šiauliečiui dėl neteisėto disponavimo dideliu kiekiu narkotinių medžiagų pareikštas įtarimas, jis trims mėnesiams suimtas ir izoliuotas nuo visuomenės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius