Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šiauliuose ir Panevėžyje užderėjo plėšimų gatvėse ir iš neapdairiai padėtų rankinių

Šiauliuose ir Panevėžyje paskutinę parą įvyko keli panašaus braižo plėšimai. Keli jų – smurtinio pobūdžio. Kai kuriais atvejais nukentėjo savo daiktus neatidžiai stebėję piliečiai.
Reido akimirka
Policija. / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Radviliškyje, V.Kudirkos gatvėje, paryčiais, prie namo iš nugaros pribėgęs apie 14 metų amžiaus jaunuolis iš moters, gimusios 1944 m., rankų išplėšė rankinę, kurioje buvo vaistai, piniginė su 40 eurų, jos ir sūnaus asmens tapatybės kortelės, invalidumo pažymėjimas, vaistų kompensavimo pasas, sąskaitos už buto mokesčius. Turtinė žala 60 eurų.

Šiauliuose, Lyros gatvėje prieš vidurnaktį gatvėje vyrą, gim. 1992 m., sumušė trys nepažįstami vaikinai ir pagrobė mobilųjį telefoną „Samsung“, piniginę kurioje buvo 350 eurų, vairuotojo pažymėjimas, asmens tapatybės kortelė, bankų „Swedbank“ ir SEB mokėjimo kortelės. Turtinė žala 400 eurų .

Kuršėnuose, Vieversių gatvėje, apie antrą valandą nakties, gatvėje neblaivią (2,48 prom.) moterį, gim. 1980 m., sumušė trys nepažįstami vyrai bei iš rankos pagrobė mobilųjį telefoną „Nokia“. Nukentėjusioji dėl krūtinės ląstos sumušimo ir žaizdos kaktoje po apžiūros VšĮ Respublikinėje Šiaulių ligoninėje išleista gydytis ambulatoriškai. Turtinė žala 109 eurai.

Šiauliuose, Vilniaus gatvėje, per pietus, kavinėje „Šokoladinė“ iš vyriškio, gim. 1957 m., be priežiūros paliktos striukės išorinėje kišenėje buvusios piniginės nežinomi asmenys pagrobė 500 eurų ir 25 Švedijos kronas. Turtinė žala 505 eurų.

1975 m. gimęs vyras, gyvenantis Panevėžyje, pranešė, kad, išėjęs į namo kiemą, pastebėjo, jog nebėra jo automobilio BMW 520D, 2008 m laidos, kurio vertė 14 tūkst eurų.

Automobilio salone buvo du benzininiai pjūklai: Dolmar 6100 – 300 eurų vertės ir Stihl 362 – 450 eurų vertės. Taip pat rankinė, kurioje buvo 900 eurų, asmens ir automobilio dokumentai. Automobilis draustas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius