-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš policijos bandęs sprukti vaikinas pateko į spąstus

21-nerių metų panevėžietis Edgaras Kuodys, vagiliavęs Šiauliuose ir sučiuptas čionykščių pareigūnų, teismo paskirtos bausmės tikėjosi išvengti, slapstydamasis užsienyje ir savo gimtajame Panevėžyje. Tačiau Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Asmenų paieškos skyriaus pareigūnai vaikiną pergudravo.
Antrankiai
Antrankiai / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip rašoma Šiaulių policijos pranešime, vykdydami Šiaulių teismo nutartį jį surasti ir suimti, kriminalistai su Panevėžio kolegomis liepos 11-ąją vaikiną „supakavo“ ties garsiuoju prekybos ir pramogų centru „Babilonas“ Panevėžyje net nespėjusį susivokti, kad jis pateko į pareigūnų pasalą. Tai, kad policininkams pralaimėjo slėpynių žaidimą, E.Kuodį labai papiktino: neva darbo neturite, kad čia mane persekiojate.

Ištiktas šoko panevėžietis net nespėjo krustelėti, kaip jam buvo uždėti antrankiai. Užtat nuvežtas į Panevėžio vyriausiąjį policijos komisariatą, jis atgavo amą ir, pasikliovęs savo vikrumu, nutarė sprukti, kai tik buvo nuimti antrankiai, nes, prieš uždarant į areštinę, privalu atlikti daktiloskopavimo procedūrą.

Vaikinas vienu šuoliu atsidūrė prie kabineto lango, atplėšė jį ir, stryktelėjęs ant palangės, jau norėjo atlikti šuolį iš pusantrinio aukšto. Asmenų paieškos skyriaus pareigūno būta taip pat vikraus ir jis prišokęs langu prispaudė bėgliui koją. E.Kuodys spyriu vis dėlto išsilaisvino ir nukrito… į uždarą apsauginį aptvarą, kurio aukščio bėglys įveikti nesugebėjo. Pataikė į savotiškus spąstus, už kurių jau stovėjo ir bėglio laukė čia atskuodęs kriminalistas.

Taigi vaikinas užsidirbo dar vieną ikiteisminį tyrimą – už pasipriešinimą valstybės tarnautojams. Už tai Baudžiamasis kodeksas numato laisvės atėmimą iki trejų metų. Taip elgdamasis E.Kuodys tik prailgino savo buvimo nelaisvėje laiką. Mat už Šiauliuose praėjusių metų rudenį padarytą dyzelinio kuro vagystę iš vienai uždarajai akcinei bendrovei priklausančio vilkiko, subendrinus bausmę su neatliktos bausmės dalimi už saldainių vagystę iš vilkiko Radviliškyje, jam buvo skirti vieneri metai ir 3 mėnesiai nelaisvės. Dabar vaikino laukia dar vienas, jau penktasis, teismo posėdis jo gyvenime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius