Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šiauliuose klevo lapu paženklinta avarija – nukentėjo keturi automobiliai

Šiauliuose Žemaitės gatvėje jaunas vairuotojas, sukdamas į pagrindinį kelią, nepraleido juo važiavusio „Opel Astra“. Nuo smūgio jaunuolio „Audi“ trenkėsi į šalikelėje stovėjusį „Opel Vectra“, o šis – stuktelėjo „Volvo“. Avarijos kaltininkas jau po poros mėnesių būtų galėjęs nuo palangės nusiimti žalio klevo lapo ženklą.
Avarija Šiaulių Žemaitės Gatvėje
Avarija Šiaulių Žemaitės Gatvėje / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Kelionė į studijas kolegijoje jaunam šiauliečiui šįryt baigėsi avarija. Jis bandė iš  šalutinės V.Vaitekūno gatvės pasukti į Žemaitės gatvę. „Tiesiog nespėjau. Gaila, iki klevo lapo galiojimo pabaigos buvo likę vos pora mėnesių“, – apgailestavo dvidešimtmetis jaunuolis.

Jaunasis vairuotojas, sukdamas į pagrindinį kelią, nepraleido juo važiavusio „Opel Astra“. Šis gana smarkiai trenkėsi į „audinės“ dešinį šoną.

Galvoje vienintelė mintis – juk per mane galėjo nukentėti žmonės.

Nuo smūgio jaunuolio „Audi“ trenkėsi į šalikelėje stovėjusį „Opel Vectra“, kuriam gana smarkiai sumaitotas priekis, kairysis sparnas ir ratas.

Šalikelėje stovėjęs „Opel“ taip pat šoktelėjo atgal ir trenkėsi į „Volvo“. Pastarasis automobilis atsipirko lengvais įbrėžimais priekiniame bamperyje.

Avariją sukėlęs vaikinas džiaugėsi, kad įvykyje nenukentėjo žmonės: „Džiaugiuosi, kad esu sveikas. Tačiau dar labiau džiaugiuosi, kad nenukentėjo kiti žmonės. Dabar tiksliai net nesuvokiu, kas nutiko, tačiau galvoje vienintelė mintis – juk per mane galėjo nukentėti žmonės.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius