-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose „Opel Frontera“ partrenkė į mokyklą skubėjusį neatsargų jaunuolį

Pirmadienio rytą, apie 7 val. 50 min., Šiauliuose, J.Jablonskio gatvėje, jaunuolis, skubėdamas į mokyklą, kirto keturių eismo juostų kelią su žalia juosta ir pateko po automobilio ratais. Po stipraus smūgio jaunuolis atsidūrė ligoninėje – jam lūžo koja.
Avarija Šiauliuose
Avarija Šiauliuose / Domanto Virkečio stop kadras

Gegužės 26-osios rytą, skubėdamas į mokyklą, jaunuolis neatsargiai bėgo per gatvę ne pėsčiųjų perėjoje. Iššoko į gatvę ir pateko po džipo „Opel Frontera“ ratais. 

Liudininkų teigimu, išvengti nelaimės galėjo tik pats jaunuolis – jei tik būtų elgęsis atsargiau. Nelaimė įvyko J.Jablonskio gatvėje, prie pat Šiaulių arenos.

Smūgio buvo tokio stipraus kad jaunuolis nuskriejo apie 10-15 metrų ir pora minučių net nejudėjo. 

„Važiavau visureigiui iš paskos. Galėjo vaikinas pakliūti ir po mano ratais. Išbėgantį į kelią jį užstojo kelkraštyje buvęs automobilis. Sustabdyti buvo neįmanoma. Smūgis buvo toks stiprus, kad jaunuolis nuskriejo apie 10-15 metrų ir pora minučių nejudėjo. Sužeistas jaunuolis per skausmus bandė sakyti, kad ėjo į mokyklą ir atsiprašinėjo. Šokiruota visureigio vairuotoja meldėsi, kad tik jaunuolis išgyventų“, – sakė šiaulietis įvykio liudininkas Domantas Virketis.

D.Virketis skubiai sustojo vos pamatęs įvykį ir iškvietė pagalbą. Budėjo prie sužeistojo, kol vos sąmonę rodantį jaunuolį perėmė medikai. Respublikinėje Šiaulių ligoninėje jaunuolis atsigavo ir jau galėjo pasakoti apie įvykį. Jaunuolio gyvybei pavojus negresia, Jam sulaužyta koja.

VIDEO: Nelaimė Šiauliuose

D.Virketis sako visada galvojęs, kaip pasielgtų panašioje situacijoje – sustotų, ar ne: „Sustojau net nedvejodamas. Norėtųsi, kad vaikai ir jaunimas pasimokytų iš kitų klaidų ir nelaimių. Vasarą iki nelaimės vienas žingsnis – daugelis jaunuolių per atostogas tikrai elgiasi neatsargiai. Vairuotojai ne visada spės sustoti.“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius