Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiauliuose sulaikyti plėšimais įtariami jaunuoliai

Praėjusią ir šią savaitę Šiaulių apskrities policijos suvestinėse užregistruoti trys vienas į kitą panašūs pranešimai – keturi jaunuoliai įvairiose miesto vietose sumušė žmones, o iš vieno nukentėjusio atėmė ir mobilaus ryšio telefoną.
Sulaikymas.
Sulaikymas. / E.Ovčarenko/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Plėšimas

Kaip informuoja Šiaulių policija, sausio 15-osios vakare Vytauto g. keturių jaunuolių buvo sumušti keturiolikos ir septyniolikos metų vaikai. Tą patį vakarą Talkšos ežero pakrantėje užpulti, sumušti ir apiplėšti du šešiolikamečiai, o sausio 17-osios pavakarę Šiaulių miesto poilsio parke keturių jaunuolių sumuštas nieko dėtas septyniolikmetis. Dėl visų išpuolių Šiaulių apskrities policija pradėjo ikiteisminius tyrimus.

Kadangi visų nusikaltimų bruožas panašus ir juos vykdė keturi jaunuoliai, todėl pagrįstai kilo įtarimas – prieš nepilnamečius smurtavo tie patys asmenys.

Viešas patruliavimas, taip pat liudininkų paieška ir kiti policijos veiksmai pirmosiomis dienomis, tiriant šiuos nusikaltimus, rezultatų nedavė.

Tada jaunuolių imta ieškoti kitaip – patruliuoti buvo išleisti civiliai vilkintys pareigūnai. Paieška ilgai netruko. Sausio 20-osios vakare du neuniformuoti patruliai Šiaulių poilsio parke sutiko šešis, iš pažiūros, neblaivius jaunuolius.

Šešiukė, nežinodama, kad tai pareigūnai, puolė atakuoti juos kumščiais. Po grumtynių, panaudoję specialiąsias priemones, pareigūnai tris jaunuolius sulaikė. Sulaikyti aštuoniolikamečiai šiauliečiai J.O. ir J.Š. bei devyniolikmetis, taip pat Šiaulių gyventojas M.D.

Sulaikymo metu J.O. nustatytas 0.63, o J.Š. - 1.64 prom. girtumas. Visi trys įtariamieji uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius