-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 09 09 /14:21

Šiauliuose vyriškis nudūrė sugyventinę, įtariamasis sulaikytas

Šiaulių areštinėje atsidūrė vyras, kuris įtariamas sugyventinės nužudymu.
Peilis
Peilis / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 0.30 val. Šiauliuose, Tilžės g., bute, konflikto metu sugyventinis peiliu į krūtinę mirtinai sužalojo B.G. (gimusi 1955 m.).

Įtariamasis A.K. (gim. 1954 m.) uždarytas į areštinę.

Įvykis tiriamas.

Papildyta: Apie įvykį pranešimą išplatino ir Šiaulių apskrities VPK. Pasak pranešimo, ketvirtadienio naktį Šiauliuose medikai, iškviesti į vieną Tilžės g. gyvenamąjį namą suteikti pagalbos sužalotai moteriai, padėti niekuo nebegalėjo, tik konstatavo jos mirtį. Kadangi 56-erių metų moters krūtinėje žiojėjo durta žaizda, todėl apie galimą moters smurtinę mirtį, buvo pranešta policijai.

Atvykusiems į vietą pareigūnams įtariamojo ilgai ieškoti neteko – čia jie rado ir sulaikė neblaivų (2,8prom.) 57-erių metų moters sugyventinį A.K. Tos pačios dienos rytą jam buvo pareikšti įtarimai dėl nužudymo. Kas išprovokavo jį taip pasielgti, pareigūnams jis paaiškinti negalėjo, nes pats nesuprantąs.

Vyras pareigūnams žinomas kaip mėgėjas savo pranašumą įrodinėti peiliu. Už kūno sužalojimą jis yra teistas jau tris kartus. Du kartus nuo jo šioje pačioje gyvenamojoje vietoje nukentėjo ankstesnė A.K. sugyventinė.

2000 metais 27 metų moteris Šiaulių ligoninės Chirurginės reanimacijos skyriuje atsidūrė dėl durtos pilvo žaizdos, 2004 m. rudenį iš šio namo ji į ligoninę buvo išvežta perdurta krūtine. Pirmąkart nuo realaus laisvės atėmimo vyrą išgelbėjo 2000-ųjų metų Amnestijos aktas. Antrąkart laisvė jam buvo atimta 2 metams.

Dar vieną kartą A.K. buvo teistas už tai, kad savo gyvenamojo namo kieme smurtavo prieš neblaivų vyrą, sužalodamas jam nosį ir sunkiai traumuodamas akį.

Šįkart vyro smurtas baigėsi moters mirtimi. Nužudytoji pareigūnams taip pat gerai pažįstama, nes palaikė ryšius su nusikalsti linkusiais asmenimis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius