Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultūros rūmų naktinis gaisras (papildyta 10.53 val.)

Naktį Šilalės rajone liepsnojo buvusių kultūros namų pastatas. Tuo tarpu uostamiestyje penktadienį vakare degė malkinė, o šeštadienį Telšių rajone teko gesinti ūkinį pastatą.

Šeštadienio naktį 04.03 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) telefonu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Šilalės rajone, Girdiškės gyvenvietės K.Andriukaičio gatvėje 5, atvira liepsna dega buvę kultūros namai.

Į įvykio vietą Bijotų seniūnijoje išsiųstos Šilalės priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Tauragės apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Tuo tarpu penktadienį vakare BPC Klaipėdos skyriaus atstovai buvo pranešę, kad 20.52 val. numeriu 112 gautas pranešimas apie uostamiesčio Nendrių g. 6 degančią malkinę.

Papildyta 10.53 val. Neramus metas ugniagesiams tęsiasi. Šeštadienį 10.23 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad dega ūkinis pastatas Telšių rajone, Upynos seniūnijos Vainočių kaime.
 
Į įvykio vietą išsiųstos Telšių bei Šiaulių apskričių priešgaisrinės gelbėjimo valdybų  priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Telšių apskrities VPK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius