Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilutėje sulaikyti nelegalūs taksistai prekiavo alkoholiu

Tauragės apskrities policijos pareigūnai penktadienį Šilutėje sulaikė tris asmenis, kurie įtariami nelegaliai vykdę taksi veiklą bei prekiavę alkoholiu.

Kaip pirmadienį pranešė Tauragės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, atliekant tyrimą išsiaiškinta, kad nelegalia taksi veikla užsiimantys asmenys klientų laukdavo pačiame Šilutės miesto centre. Pareigūnai nustatė šios veiklos organizatorių, gimusį 1974 metais, kuris pats atlikdavo dispečerio funkcijas bei su išskirtiniu seno modelio „Mercedes Benz“ limuzinu teikė taksi paslaugas.

Kadangi veiklos mastas vienam buvo per didelis, pastarasis netruko į savo neteisėtą veiklą įtraukti ir dar du 29 ir 22 metų Šilutės rajono gyventojus. Jie paslaugas teikė su savo nuosavais automobiliais. Visi jie teikė ir alkoholio pristatymo į namus paslaugas. Asmenų automobiliai buvo be taksi plafonų ir taksometrų, o ant dviejų automobilių stogų puikavosi iškaba „Automobilių nuoma“.

Sulaikymo metu atliktos kratos automobiliuose ir visuose juose rasta alkoholinių gėrimų, o limuzino bagažinėje aptikta ir paimta beveik pilna pakuotė skardinių alaus „Wolf Engelman“, brendžio „Gloria“, „Imperial“, „Grand Cavalier“, „Torres“, viskio „Ballantines“, spiritinio gėrimo „Stock“, šampano „Bosca“, trauktinės „Žalios devynerios“, „Raudonos devynerios“, degtinės „Moskovskaja“ ir kitų gėrimų.

Asmenys buvo sulaikyti, atlikti automobilių ir juose rastų alkoholinių gėrimų poėmiai. Už neteisėtą vertimąsi komercine veikla vyrams gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki ketverių metų bei automobilių konfiskavimas.

Be to, prieš pat šių asmenų sulaikymą Šilutėje buvo sustabdytas dar vienas taksi automobilis „BMW 520“, kurį vairavo 1977 metais gimusi šilutiškė. Patikrinus automobilio bagažinę, joje rasta kartoninė dėžė, kurioje buvo sukrauti įvairūs alkoholiniai gėrimai. Minėta moteris turi įsiregistravusi taksi veiklą. Jos atžvilgiu pradėta administracinė teisena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius