Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilutės aplinkkelyje žiedinės sankryžos nepastebėjęs kelių erelis ją skriste perskrido

Traksėdžiuose – girto vairuotojo išregistruotu automobiliu sukelta avarija. Apie 6 val. ryto techniškai netvarkingas „Nissan Primera“ tėškėsi į žiedinės sankryžos konstrukcijas, apdaužė bortelius, nuvertė ženklą. Pareigūnai visiškai girtą vairuotoją ir dar girtesnį jo keleivį netrukus rado netoliese esančioje degalinėje. Abu kelių ereliai po rytinio nuotykio buvo sveiki kaip ridikai.
„Nissan“ avarija
„Nissan“ avarija prie Traksėdžių / 15min.lt nuotr.

Eismo įvykis Šilutės rajoną sudrebino penktadienį dar prieš 6 val.

Paryčiais Traksėdžių gyvenvietėje „Nissan Primera“ trenkėsi į Šilutės aplinkkelio žiedinę sankryžą.

Tranporto priemonė buvo neregistruota (nuimta nuo įskaitos, numeriai BOS – nebegaliojantys), neapdrausta privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, techniškai netvarkinga. Sudaužytos mašinos salone mėtėsi daugybė plastikinių alkoholio butelių.

Po avarijos ant asfalto telkšojo automobilio skysčiai.

Atvykus policijai, žmonių įvykio vietoje nebuvo.

Tačiau netrukus patruliai užsuko į netoliese esančią degalinę, kur rado du neblaivius veikėjus.

27 metų vaikinas iš Pagėgių neneigė girtas vairavęs „Nissan“ automobilį. Pareigūnai vairuotojui nustatė sunkų, 2,52 promilės girtumą.

Dar girtesnis buvo kelių erelio bičiulis, irgi važiavęs avariją patyrusiu automobiliu ir irgi nesusižalojęs – įpūtė 2,65 promilės.

Vairuotojui teisme gresia ne tik atsakomybė už sukeltą techninę avariją, vairavimą neblaiviam, bet ir tūkstantinė bauda už pasišalinimą iš avarijos vietos. 

Pasitraukimas iš eismo įvykio, su kuriuo vairuotojas yra susijęs, vietos pažeidžiant KET, užtraukia baudą vairuotojams nuo trijų tūkstančių iki keturių tūkstančių litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trejų iki penkerių metų arba administracinį areštą nuo penkiolikos iki trisdešimties parų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trejų iki penkerių metų, o asmenims, neturintiems teisės vairuoti transporto priemones, – baudą nuo keturių tūkstančių iki penkių tūkstančių litų su transporto priemonės konfiskavimu ar be konfiskavimo arba administracinį areštą nuo dvidešimties iki trisdešimties parų su transporto priemonės konfiskavimu ar be konfiskavimo.

Už tą pačią nuodėmę – išėjimą iš įvykio vietos – bauda iki aštuonių šimtų litų šiuo atveju gali būti skirta ir keleiviui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius