-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Šilutės rajone bandyta padegti namą

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 42 gaisrai. Viename iš jų žuvo žmogus.
Liepsna
Liepsna / Photos.com nuotr.
Temos: 2 Statistika Šilutė

Naktį iš pirmadienio į antradienį po vidurnakčio Kretingos rajone, Peldžių kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko, o gaisravietėje buvo rastas liepsnose žuvęs 43-ejų metų namo šeimininkas. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 17 val. gaisras kilo Šilutės rajone, Vilkėno kaime, Švėkšnos sanatorinės internatinės mokyklos bendrabučio kambaryje. Gaisro metu sudegė spinta bei joje buvę daiktai, apdegė lova ir patalynė, aprūko kambario sienos ir lubos. Ir šio gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 23.40 val. Radviliškio rajone, Jokubiškių kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Ugnis nuniokojo pastato stogą, o gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo.

Apie 17 val. gaisras kilo Vilkaviškio rajone, Virbalio miestelyje, Vilniaus gatvės daugiabučio namo bute. Per gaisrą virtuvėje apdegė 2 spintelės, lango rėmas, sudegė elektrinis virdulys, aprūko patalpos. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 23.50 val. Elektrėnų savivaldybėje, Kietaviškių kaime, Birutės gatvėje, užsiliepsnojo lengvasis automobilis BMW. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius bei salonas, o gaisro priežastis dar tikslinama.

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 2.30 val. Šilutės rajone, Vainuto kaime, kaip spėjama, bandyta padegti Žaliojoje gatvėje stovintį gyvenamąjį namą. Per gaisrą apdegė dalis medinės pastato sienos, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius