Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šilutės rajone sudegė kontrabandinių cigarečių prigrūstas „Audi“

Šilutės rajone naktį iš pirmadienio į antradienį sudegė kontrabandininkų automobilis „Audi“. Automobilis buvo prigrūstas kontrabandinių cigarečių.
Gesinamas kontrabandininkų automobilis
Gesinamas kontrabandininkų automobilis / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Pranešimą apie Šilutės rajone, Juknaičių gyvenvietėje, Beržų g., atvira liepsna degantį automobilį ugniagesiai gavo paryčiais. Atvykę į įvykio vietą ir pamatę, kad automobilis prigrūstas kontrabandinių cigarečių, gelbėtojai iškvietė policiją ir pasieniečius. Automobilis tuo metu jau buvo beveik sudegęs.

Gesinant gaisrą greta esančiame kieme buvo aptiktos dar trys dėžės su kontrabandinėmis cigaretėmis. Jos buvo aptrauktos juoda plėvele. Spėjama, kad vairuotojas iš užsiliepsnojusio automobilio dar bandė gelbėti kontrabandinį krovinį, tačiau pabaigti darbą jam kažkas sutrukdė.

Pareigūnai pradėjo tyrimą ir jau nustatė, kad „Audi“ daugiau kaip 10 kilometrų važiavo tuščiomis padangomis. Pareigūnai aiškinasi, iš kur buvo gabentos cigaretės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius