Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šįmet avarijose sužalotų žmonių skaičius jau perkopė tūkstantį

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad praėjusią parą, balandžio 27-ąją, šalies keliuose įvyko, pirminiais duomenimis, 11 eismo įvykių, kuriuose žuvo 1 vairuotoja, buvo sužeista 15 žmonių: 10 vairuotojų, 4 keleiviai ir 1 pėsčiasis.
Įvykio vietoje
Sunkvežimių MAN ir MB avarija Vilniaus pakraštyje / 15min.lt/Pauliaus Ramanausko nuotr.

Šiais metais, iki balandžio 28 d., palyginti su 2015 metų tuo pačiu laikotarpiu, pirminiais duomenimis: užregistruoti 876 eismo įvykiai, t. y. 122 įvykiais (arba 16,1 proc.) daugiau;

žuvo 51 žmogus, t. y. 18 (arba 26 proc.) mažiau;

sužeisti 1 064 žmonės, t. y. 151 (arba 16,5 proc.) daugiau.

Š. m. balandžio 27 d. keletas eismo įvykių, kuriuose nukentėjo žmonės:

21 val. 13 min. Kauno rajone, kelio Kaunas–Zarasai–Daugpilis 9-ajame km, kuomet automobilis „Audi 80“, vairuojamas 22 metų moters, važiuodamas nuo Kauno link Karmėlavos, sankryžoje su keliu į Narėpų kaimą sukdamas į kairę, susidūrė su priešinga kryptimi tiesiai važiavusiu automobiliu „BMW 730D“, kurį vairavo 36 metų vyras. Eismo įvykio metu buvo sužeisti abiejų automobilių vairuotojai ir 31 metų BMW keleivis, kurie dėl patirtų traumų buvo išvežti į Kauno klinikas. Po dviejų valandų jauna automobilio „Audi 80“ vairuotoja ligoninėje mirė.

2 val. 10 min. Kaune, Sukilėlių prospekto ir Daumanto gatvių sankryžoje automobilis „VW Bora“, vairuojamas 19-mečio jaunuolio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą. Įvykio metu sužalota kartu važiavusi 20-ties metų mergina, kuri buvo pristatyta į Kauno klinikas.

5 val. 43 min. Vilniuje, Švitrigailos ir Pelesos gatvių sankryžoje, automobilis „Mercedes-Benz C250“, vairuojamas 40 metų moters, nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, nesuvaldytas atsitrenkė į priekyje sustojusius automobilius „Opel Astra“ ir „Ford Transit“, ir išvažiavęs į priešingo eismo juostą susidūrė su atvažiuojančiu iš priekio maršrutiniu autobusu „Volvo 7700A“ Eismo įvykio metu „Mercedes-Benz“ vairuotoja buvo sužeista ir gydoma ambulatoriškai.

6 val. 34 min. Vilniuje, Kirtimų ir Galvės gatvių sankryžoje, 23 metų krovininio automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotojas neatsižvelgė į važiavimo ir meteorologines sąlygas, automobilio nesuvaldė, įvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir kaktomuša atsitrenkė į priešingą kryptimi važiavusį krovininį automobilį MAN, kuri vairavo 42 metų Lenkijos Respublikos pilietis. Įvykio metu buvo sužeisti abu vairuotojai.

10 val. 54 min. Šiauliuose, Vaclovo Bielskio ir Luokės gatvių sankryžoje, 68 metų automobilio „VW Passat“, vairuotojas, išvažiuodamas iš šalutinės gatvės nepraleido pagrindine gatve važiavusio automobilio „Opel Vivaro“, vairuojamo 34 metų vyro, ir į jį atsitrenkė. Sužeistas VW vairuotojas, dėl daugybinių traumų paguldytas į ligoninę, taip pat buvo sužeistas ir ambulatoriškai gydomas „Opel Vivaro“ vairuotojas.

19 val. 19 min. Kaune, Nemuno gatvėje, automobilis „Mercedes-Benz 300“ vairuojamas neblaivaus 36 metų vyro nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į gatvės apšvietimo stulpą. Eismo įvykio metu susižalojo pats vairuotojas, jam nustatytas 2,45 promilės girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius