Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simono Klemenio motina su ekstrasensu gelbėtojams nurodė ieškoti vaikino Varduvos upėje, trijų metrų gylyje

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo valdybos narai, dingusiojo Simono Klemenio motinos ir jai talkinančio aiškiaregio prašymu, Mažeikių rajone patikrino Varduvos upės dugną.
Simonas Klemenis
Simonas Klemenis / „Facebook“ profilio nuotr.

Kaip pirmadienį skelbia Mažeikių krašto naujienų svetainė santarve.lt, sekmadienį apie pusę trijų po pietų į Bendrąjį pagalbos centrą kreipėsi dingusiojo mama su ekstrasensu. Pastarasis nurodė, kad Varduvos upėje, Pagardės kaimo apylinkėse, trijų metrų gylyje  yra vaikino kūnas.

Atvykę Telšių apskrities priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo valdybos narai išžvalgė upės dugną, tačiau kūno nerado ir pusę šešių vakaro darbus nutraukė.

Praėjusią savaitę mažeikiškiai ir telšiškiai ugniagesiai gelbėtojai keturis kartus važiavo į Sedos seniūnijos apylinkes, kur ieškojo dingusio devyniolikmečio Simono Klemenio. 

Praėjusią savaitę Mažeikių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnai išžvalgė Varduvos upę ir dar kelis vandens tvenkinius, ieškodami dingusiojo, tačiau jų paieškos buvo bevaisės.

Apie Simono dingimą ir intensyvias jo paieškas 15min.lt išsamiai pasakojo ankstesnėse publikacijose.

Rimtais kriminalistiniais metodais dirbantys pareigūnai stengiasi suprasti artimųjų jautrumą šiomis aplinkybėmis, tačiau pastebi, kad nerealių versijų tikrinimas atima daug jėgų ir paieškoms brangaus laiko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius