Širvintose sulaikyti trys sukčiavimu įtariami kauniečiai

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Širvintų rajono policijos komisariato pareigūnai 2011 m. liepos 1 d. Širvintose patikrinimui sustabdė taksi skiriamaisiais ženklais pažymėtą automobilį, kuriuo važiavo trys Kauno miesto gyventojai: J.T. (gim. 1973 m.), G.R. (gim. 1959 m.) ir M.K. (gim. 1987 m.).
Įtariamasis
Įtariamasis / Širvintų policijos nuotr.
Temos: 2 Policija Širvintos

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, patikrinus nustatyta, kad M.K. yra ieškomas kaip besislapstantis nuo teismo paskirtos bausmės už plėšimą bei sunkų sveikatos sutrikdymą.

Tęsiant tyrimą ir tikrinant surinktą informaciją nustatyta, kad minėti piliečiai galimai apgaulės būdu užvaldė 3 tūkst. litų – Širvintų miesto gyventoja juos atidavė dėl jos sūnaus neva įvykdytos nusikalstamos veikos.

Visi pristatyti asmenys buvo sulaikyti LR baudžiamojo proceso kodekso 140 str. nustatyta tvarka ir 48 valandoms uždaryti į areštinę. Atliekamas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 str. 1 d. (sukčiavimas).

Nukentėjusius nuo kitų, įtariamųjų galimai padarytų nusikalstamų veikų, pareigūnai prašo kreiptis į Širvintų rajono policijos komisariatą – Širvintos, Vilniaus g. 39, tel. (8 382) 51202.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius