Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiųmetė nužudymų statistika Kauno apskrityje: 20 žmogžudysčių – 19 įtariamųjų

Šiais metais Kauno apskrityje įvykdyta 20 nužudymų. 19-oje iš jų nustatyti įtariamieji. Kauno policija džiaugiasi, jog žmogžudysčių bylos ištiriamos itin greitai ir teismą pasiekia per mėnesį nuo ikiteisminio tyrimo pradžios.
Policijos reido akimirkos
Kauno policija/ Asociatyvi nuotr. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, gegužės 30 d. apie 3.12 val. gautas pranešimas, kad Jonavos Panerių g. esančiame bute rastas 41-rių metų vyro lavonas su durtine-pjautine žaizdoja krūtinės srityje. Kauno apskrities VPK nedelsiant buvo pradėtas tyrimas dėl nužudymo.

Profesionalių kriminalistų darbo dėka, tą pačią dieną po pietų Jonavoje buvo sulaikytas 53-jų metų vyras. Baudžiamoji byla ištirta per dvi savaites. Šiandien ji iškeliauja į teismą. Anksčiau teistas vyras pripažino išgertuvių metu įvykdęs nusikalstamą veiką. Jam gresia nuo septynerių iki penkiolikos metų nelaisvės.

Tai jau antra nužudymo byla taip greitai ištirta ir pasiekusi teismą.

Kovo 19 d. Jonavoje, Rukloje, buvo rastas 41-rių metų vyro lavonas. Netrukus, kovo 21 d., policijos pareigūnai sulaikė anksčiau teistą įtariamąją (gimusią 1964 m.), kuri savo kaltę pripažino. Per dvi savaites baudžiamoji byla buvo ištirta ir jau balandžio 5 d. pasiekė teismą.

Tyrimus kontroliavo ir organizavo Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius