Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skausmo ir pagalbos šauksmas: kaip „Via Baltica“ kelyje žuvo „Audi“ vairuotoja?

Praėjusių metų pabaigoje 15min skelbė, kad dėl tragiškos pirmadienio, gruodžio 28 d. avarijos Panevėžio rajone prie Ramygalos kaltinama joje žuvusi „Audi“ vairuotoja. Į redakciją kreipėsi vairuotojos sūnus, kuriam mamos žūtis vis dar kelia ne tik netekties skausmą, bet ir daugybę klausimų. Esminis iš jų – gal yra mačiusiųjų, kaip tiksliai susidūrė „Audi 100“ ir „Nissan Qashqai“ automobiliai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje: moters automobilis po susidūrimo su visureigiu „Nissan Qashqai“, kuris per avariją nulėkė į griovį. / Įvykio liudininko Aisčio A. nuotr.

Kaip jau rašė 15min, ankstų lemtingą rytą kelyje „Via Baltica“ prie Ramygalos susidūrė du automobiliai. Per avariją sužeisti trys „Nissan Qashqai“ visureigiu keliavę žmonės, o pati įtariamoji avarijos kaltininkė – 49 metų „Audi“ vairuotoja, žuvo.

Pareigūnų surinktoje medžiagoje užfiksuota, kad gruodžio 28 d. rytą, 7 val. 8 min. Panevėžio r., kelio Panevėžys–Aristava–Sitkūnai 23-ame km, automobilis „Audi 100“, kurį vairavo 49-erių metų moteris, lenkdamas krovininį automobilį, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais atvažiuojančiu automobiliu „Nissan Qashqai“, kurį vairavo 42-ejų metų vyras.

Turiu vilties, kad bent vienas įvykio liudininkų matė patį susidūrimą.

Eismo įvykio metu žuvo automobilio „Audi 100“ vairuotoja bei buvo sužaloti automobilio „Nissan Qashqai“ vairuotojas (rankos spindulinio kaulo lūžis) ir kartu važiavęs 28-erių metų vyras (galvos ir nugaros sumušimai), kurie gydomi ambulatoriškai, bei 24-erių metų moteris, kuri dėl stuburo slankstelio lūžio buvo paguldyta į ligoninę.

„Turiu vilties, kad galimai bent vienas įvykio liudininkų matė patį susidūrimą“, – į redakciją kreipėsi Vaidotas K, prašantis atsiliepti svarbius šios eismo nelaimės liudytojus.

VIDEO: 15min skaitytojo Jono filmuota medžiaga

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius