Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 24 /16:11

Skuodo rajone 11-metę dviratininkę mirtinai sužalojusi disko metikė Zinaida Sendriūtė kitą dieną išvyko į varžybas Latvijoje

Penktadienį kelio Mažeikiai-Skuodas 38-ame kilometre „Audi A4“ vairavusi geriausia Lietuvos disko metikė Zinaida Sendriūtė partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į važiuojamąją kelio dalį dviračiu įvažiavusią 2002 m. gimusią mergaitę.
Zinaida Sendriūtė
Zinaida Sendriūtė / LAF nuotr.

Policijos pranešime skelbta, kad penktadienį, apie 18 val., Skuodo rajone, kelio Mažeikiai-Skuodas 38-ame kilometre, Gintalaičių kaimo ribose, automobilis „Audi A4“, vairuojamas 29-erių Z.S., partrenkė ir mirtinai sužalojo staiga į važiuojamąją kelio dalį iš šalutinio kelio dviračiu įvažiavusią,  2002 m. gimusią mergaitę. Mergaitė mirė įvykio vietoje.

Šaltiniai policijoje 15min.lt patvirtino, kad vairuotoja yra Z.Sendriūtė. Disko metikė gyvena Skuode. Šaltinių teigimu, lengvaatletė negalėjo išvengti susidūrimo ir tikriausiai nebus pripažinta kalta dėl avarijos.

„Mes jos nespaudėme vykti į varžybas. Suprantame, kad sportininkė patyrė didelį psichologinį sukrėtimą, bet ji pati norėjo. Galbūt tai padės prasiblaškyti po tokios nelaimės.

Lietuvos lengvosios atletikos federacijos generalinė sekretorė Nijolė Medvedeva 15min.lt teigė, kad su pačia sportininke nebendravo, tik su jos treneriu. Anot jo, lengvaatletė buvo stipriai sukrėsta psichologiškai, tačiau, nepaisant to, išvyko į varžybas Latvijoje. Valmieroje vyksta Baltijos šalių disko metimo turnyras. 

„Mes jos nespaudėme vykti į varžybas. Suprantame, kad sportininkė patyrė didelį psichologinį sukrėtimą, bet ji pati norėjo. Galbūt tai padės prasiblaškyti po tokios nelaimės“, – kalbėjo N.Medvedeva.

29 metų Z.Sendriūtė yra garsiausia Lietuvos disko metikė. Sportininkės asmeninis disko metimo rekordas – 60 m 70 cm, pasiektas 2010 m. liepos 28 d. Europos čempionate Barselonoje. Ten ji užėmė 5 vietą. 2012 m. Londono olimpinėse žaidynėse Z.Sendriūtė liko 8. 2013m. ji buvo pripažinta geriausia Lietuvos lengvaatlete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius