-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Skustagalviai: Drąsiaus Kedžio ir skustagalvių eisenos vaizdo medžiagoje – du visiškai skirtingi žmonės!

Žiniasklaidai paskelbus sąmokslo teoriją, kad esą Drąsiui Kedžiui įvykdyti dvigubą žmogžudystę galėjo padėti vadinamieji skinai, pastarųjų atstovai prabilo apie piktavališką nesusipratimą.

„Specialiai pasižiūrėjau tą filmuką ir įsitikinau – ten užfiksuotas žmogus net nepanašus į mūsų bičiulį! Netgi ūgis akivaizdžiai skiriasi“, – naujienų portalui 15min.lt ketvirtadienį pareiškė vadinamųjų skinų aktyvistas Vitalijus Keršis.

D.Kedžio Kaune, prie vieno viešbučio, filmuotojoje medžiagoje į kadrą atsitiktinai pateko kažkoks skustagalvis. Kai kam jis pasirodė panašus į vieną skųstagalvių lyderį Beną, kuris per garsiąsias eitynes Kovo 11-ąją žygiavo pirmose gretose.

V.Keršio nenustebino, kad D.Kedį bandoma sukompromituoti ryšiais su skustagalviais.

Tačiau kalbos apie skustagalvių pagalbą rengiant žudynes, anot V.Keršio, yra absurdas.

„Jei tai būtų tiesa, tai būtų pirmas rimtas skustagalvių padarytas nusikaltimas Lietuvoje, nes iki šiol buvo tik nerimtos istorijos kaip su Berneen“, – pykčio neslėpė kitas su 15min.lt bendraudamas skustagalvių atstovas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Kad įvyko klaida, patvirtino ir V.Keršis.
Kad įvyko klaida, patvirtino ir V.Keršis.

„Kiek galima pilti šūdų ant mūsų galvų?! Kaip galima taip elgtis?“ – 15min.lt sakė kitas žinomas patriotiškai nusiteikusio jaunimo atstovas, už Kovo 11-osios eitynes bandytas teisti Paulius Peciulevičius.

Asmeninę nuomonę apie D.Kedžio poelgius išdrįso pareikšti ir V.Keršis: „Kiekvienas normalus žmogus būtų taip pasielgęs, jei paaiškėtų, kad kitaip neįmanoma rasti teisybės, kai teisėjai ir prokurorai dangsto savus.“

Visi trys 15min.lt pašnekovai ne tik patvirtino, jog D.Kedžio užfiksuotoje medžiagoje yra ne Benas, bet ir pabrėžė, jog šis jų bičiulis pastaruoju metu negyvena nei Vilniuje, kaip teigiama, nei Kaune.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius