Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slegiamas problemų Panevėžio rajono gyventojas ryžosi neapgalvotam žingsniui

Bankrutavusios transporto įmonės savininkas, ieškodamas problemų sprendimo, pasirinko grasinimą susideginti. Vėliau labai gailėjosi ir atsiprašė policijos pareigūnų dėl specialiųjų tarnybų iškvietimo.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime spaudai teigiama, kad sausio 20 d. 12.09 val. bendrojo pagalbos telefono operatorė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojus sujungė su Panevėžio rajono, Velžio kaimo 65-erių gyventoju Juozu Vancevičiumi. Vyras budėtojams pranešė, kad  jo automobilis „Ford Tourneo Connet“ stovi prie Panevėžio apygardos prokuratūros Respublikos g. 54, kad ketina susideginti, nes nepatenkintas Panevėžio apygardos ir Lietuvos Respublikos generalinės prokuratūrų darbu.

 Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių kuopos ekipažas, atvykęs nurodytu adresu, rado rezervuotoje vietoje automobilį ir jame sėdintį vairuotoją. Pareigūnai iškvietė kitas specialiąsias tarnybas. 

 Paaiškėjo, kad J.Vancevičius susideginti neketino, tokiu būdu norėjo atkreipti prokurorų dėmesį ir jam rūpimais klausimais pasikalbėti su vyriausiuoju prokuroru Justinu Pupka.

 Vėliau J.Vancevičius pareigūnams paaiškino, kad buvo labai susijaudinęs dėl jį slegiančių problemų, apgailestauja dėl savo poelgio. Vyro automobilyje jokių degių skysčių nebuvo, tik nedidelės talpos plastikinis indas vandens, kad kiti pagalvotų, jog tai degus skystis.

Vyriškis išgyvena dėl savo transporto įmonės bankroto, dėl Panevėžio rajono savivaldybės administracijos jam nesumokėtos kompensacijos už lengvatinį keleivių vežimą. Juozo Vancevičiaus ieškinys bus nagrinėjamas Panevėžio miesto apylinkės teisme.

J.Vancevičiui surašytas protokolas pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1241 straipsnio 2 dalį (dėl automobilio stovėjimo rezervuotoje vietoje).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius