Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Slidžioje autostradoje Vilnius–Kaunas ketvirtadienį po pietų pylėsi avarijos, policija vairuotojus ragina mažinti greitį

Kaišiadorių rajono policija ketvirtadienį po pietų vos spėjo registruoti autostradoje Vilniuje–Kaunas vykstančias avarijas. Per jas jau yra ir sužalotų žmonių.
Slidi kelio danga. Įspėjimas
Slidi kelio danga. Įspėjimas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip 15min.lt informavo Kaišiadorių policijos komisariato budėtojai, apie 15.40 val. pareigūnai jau buvo užregistravę aštuonias avarijas, kuriose dalyvavo po du ar trisar daugiau automobiliių. Vienoje avarijoje susidūrė net aštuoni automobiliai. Joje nukenėtjo mažiausiai du žmonės.

„Visos avarijos registruotos važiuojant nuo Vilniaus. Jos įvyko ruože tarp Rumšiškių ir Grabučiškių. Tačiau manoma, kad mes informuoti ne apie visus eismo įvykius, nes kai kuriais atvejais vairuotojai patys pildo eismo įvykių deklaracijas“, – sakė policijos budėtojai.

Dėl avarijų sutriko eismas greitkeliu. Į įvykio vietą nuvyko policijos patruliai, jie bando reguliuoti eismą.

„Pravažiuoti įmanoma, bet sunku. Kai kur kelią užtvėrė ir sunkiasvoriai vilkikai. Bandome reguliuoti. Tačiau gali būti, kad automobilių baigiantis darbo dienai tik daugės“, – situaciją apibūdino pareigūnai.

Pirminiais duomenimis, avarijas šiame kelio ruože lemia slidus kelias pasnigus.

„Yra slidu. Tačiau vairuotojai net nemano mažinti greičio. O pamatę avariją priekyje, jie kerta“per stabdžius. Automobilis pradeda slysti, tampa nevaldomas. Raginame vairuotojus važiuoti lėčiau ir būti atidžius“, – 15min.lt žurnalistui sakė Kaišiadorių policijos budėtojai.

Sinoptikai prognozuoja lijundrą, plikledį. Tad eismo sąlygos gali tapti dar prastesnės. Visas naujienas apie orus galite sužinoti čia.

Turite nuotraukų ar vaizdo medžiagos iš autostrados Vilnius–Kaunas? Pasidalykite vaizdais su kitais 15min.lt skaitytojais. Viską siųskite adresu 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius