Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smulkios vagystės Šiauliuose

Gruodžio 1-osios naktį Šiaulių miesto policijos pareigūnai sulaikė į sandėliuką įsibrovusį jiems gerai pažįstamą 55 metų B. M., po paskutinės bausmės atlikimo į Šiaulius grįžusį prieš mėnesį.
Suėmimas
Suėmimas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Po vidurnakčio viena Dainų g. gyventoja sukluso, išgirdusi įtartinus garsus, ir pro langą pamatė namo rūsio duris laužiantį vyrą. Operatyviai į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai sulaikė į vieną sandėliuką įsibrovusį vyrą, kuris su dviem dviračiais ir televizoriumi „Šilelis“ ruošėsi sprukti lauk.

Sulaikytasis uždarytas į areštinę. Pasirodo, tai – policijos pareigūnams gerai pažįstamas 55 metų B. M.. Už vagystes B. M. teistas jau dvylika kartų ir beveik visus kartus už vagystes iš sandėliukų. Po paskutinės bausmės atlikimo jis į Šiaulius sugrįžo tik prieš mėnesį.

Lapkričio 28 d. Šiaulių kriminalistai sulaikė ir į areštinę uždarė 21-erių metų E. G., kuris jau dešimt kartų teistas už nusikaltimus, irgi daugiausiai vagystes. Po paskutinės bausmės už pasipriešinimą valstybės tarnautojui atlikimo jis iš Marijampolės pataisos namų buvo paleistas lapkričio 11-ąją.

Dar trumpiau laisvėje tepabuvo septynis kartus už vagystes teistas 49-erių metų šiaulietis A. B. Policijos pareigūnams jis įkliuvo lapkričio 19 d., laisvėje po sugrįžimo iš įkalinimo vietos tepraleidęs vos parą, jis buvo sulaikytas už vagystę iš automobilio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius