Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Smulkmės vagių savaitgalio grobis – nuo moteriškų batų iki metalo laužo

Policijos atstovai praneša apie šiomis dienomis visoje šalyje užregistruotas vagystes. Sunkmečiu ilgapirščiai nevengia čiupti ir menkaverčių daiktų.
Spyna
Spyna / LŽ nuotr.

Į svetimus būstus ar garažus pakliuvę įsibrovėliai ne visada randa auksą, grynuosius pinigus ir kitą itin juos dominantį turtą – neretai tenka čiupti bet ką, kas pakliūva po ranka.

Kaip pranešė Marijampolės apskrities VPK, pilietis S.Z. atėjęs į jam priklausančias dirbtuves, esančias Patunkiškių kaime (Šeimenos sen., Vilkaviškio r.) rado išlaužtas duris ir išmuštus tris langus. Apžiūrėjęs dirbtuves iš vidaus pasigedo galandinimo staklių, skardos karpymo žirklių, dviejų elektros motorų, 20 vnt. įvairaus diametro metalo grąžtų, pavogtas net metalo laužas! Padaryta turtinė žala – 2600 lt.

Kiek labiau su grobiu pasisekė panevėžietį A.B., gimusį 1961 m. ir gyvenantį Kniaudiškių gatvėje, apšvarinusiems vagims.

Vyras vietos policijai pranešė, kad šeštadienį atvykęs į garažą Ramygalos gatvėje pastebėjo, jog nuo durų numušta pakabinama spyna. Pavogta: nuo automobilio BMW keturi ratai su padangomis, akumuliatorius, ratų praplatinimo įtaisas, įrankių komplektas, bei apgadintas automobilis. Nuostolį šeimininkas įvertino 6600 lt.Panevėžio rajono gyventojas nuosavame grūdų sandėlyje pasigedo trijų elektros variklių, sunkvežimio aušinimo radiatoriaus, 50 metrų keturgyslio kabelio bei golfo akumuliatoriaus.

Savo ruožtu R.K., gimusi 1986 m., gyvenanti Panevėžyje, Nevėžio gatvėje, pranešė, kad šeštadienį grįžusi į namus rado išlaužtas nuomojamo buto duris, viduje suverstus daiktus. Pavogta: televizorius „Philips“, televizorius „Toshiba", DVD grotuvas „Philips“, nešiojamas kompiuteris „Asus“, vaizdo kamera „Canon“, mikrobangų krosnelė „Gorenje“. Nuostolis 8749 lt.

Panevėžio rajono Gegužinės kaimo gyventoja G.R., gimusi 1962 m., policijai pasiskundė, kad šeštadienį 21 val. grįžusi į namus rado sugadintą lauko durų spyną, viduje suverstus daiktus. Pavogta: nešiojamas kompiuteris „HP Compaq NX 9420“ su „Omni connect“ modemu, vaizdo kamera „Sony“, fotoaparatas „Canon“, 2000 litų įvairia valiuta. Turtas draustas, nuostolis tikslinamas.

Šakiuose ankstų rytą buvo pastebėta, kad iš bendrovei „Gulbelė“ priklausančių sunkvežimių MAN 8.153, bei Mercedes Benz 1317, kurie stovėjo aptvertoje bei užrakintoje automobilių stovėjimo aikštelėje, esančioje V.Kudirkos gatvėje Nr.13, Šakiuose, iš bakų pagrobta apie 150 litrų dyzelino. Dėl vagystės padaryta žala tikslinama.

Marijampolės apskrities VPK gautas ir Vilkaviškio rajono Karklinių kaimo gyventojo Ž.N. (gim. 1974 m.) pareiškimas, kad atvykęs prie savo garažo, esančio Meškučių kaime (Marijampolės sav.) pastebėjo, jog nuo palikto prie garažo automobilio VW Golf (3-ios kartos) yra dingę priekiniai žibintai, grotelės, radiatoriai su ventiliatoriais, iš salono dingę visos pasostės ir garso kolonėlės. Tuo padaryta turtinė 1900 lt. žala.

Policijoje gautas ir A.V.T., gimusios 1948 m., pareiškimas, kad grįžusi į savo gyvenamąjį namą Siaurojoje gatvėje, Marijampolėje, rado išlaužtą vieno lango rėmą, o namo viduje pasigedo naujo nešiojamojo kompiuterio „Toshiba“, kainavusio 2382 lt., vienos poros naujų moteriškų batų, kainavusių 250 litų bei įvairių auksinių papuošalų. Viso padaryta 13 702 litų turtinė žala.

Į Marijampolės policiją kreipėsi ir O.N., gim. 1956 m., gyvenanti bute R.Juknevičiaus gatvėje. Grįžusi namo šeimininkė rado sulaužytus dviejų įėjimo durų atraktus, o bute pasigedo buvusių įvairių auksinių papuošalų: grandinėlių, žiedų, auskarų, pakabukų. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Savo ruožtu V.K., gimęs 1964 m., gyvenantis Panevėžio rajono, Katinų kaime, Paberžių gatvėje, policijai pranešė, kad atvykęs į nuosavą grūdų sandėlį pastebėjo, jog pavogta: trys elektros varikliai, automobilio GAZ-52 aušinimo radiatorius, 50 metrų keturgyslio kabelio, automobilio VW Golf akumuliatorius. Laužimo-plėšimo žymių nepastebėta. Nuostolis – 2000 lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius