Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sniego neatlaikė dar keturi stogai, Skuode buvo prispausti gyvuliai

Penktadienį ir šeštadienį sniego svorio neatlaikė dar keturi stogai įvairiose Lietuvos vietose. Skuodo rajone buvo prispausti gyvuliai.
Gyvenimas šalia Vilniaus žiemiškomis sąlygomis
Apsnigta daržinė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) vyr. specialistas Igoris Voveris šeštadienį BNS informavo, kad šeštadienio rytą dėl sniego įgriuvo ūkinio pastato stogas Skuodo rajone. Per įvykį nukentėjo fermoje buvę gyvuliai.

„Kiek jų nukentėjo, kol kas nežinome. Ką tik gavome informaciją“, – sakė I.Voveris.

Skuodo priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje BNS informavo, kad buvo prispausti penki gyvuliai: trys telyčios ir du jaučiai. Ugniagesiams gelbėtojams pavyko gyvulius išvaduoti, jie nugabenti į kitą pastatą.

Penktadienį fermos stogai sniego neatlaikė ir Tauragės bei Joniškio rajonuose. Utenos rajone įgriuvo dvaro klojimo stogas. Šiais atvejais apsieita be nukentėjusiųjų.

Praėjusią parą ugniagesiai gelbėtojai iš viso atliko 42 gelbėjimo darbus. 25 atvejais suteikta pagalba gyventojams dėl gausaus sniego ir traukiant greitosios medicinos pagalbos automobilius iš pusnių.

Rytų Lietuvoje gausaus sniego neišlaikė ir elektros linijos. PAGD duomenimis, naktį iš penktadienio į šeštadienį Panevėžio, Utenos rajonuose apie 3000 tūkst. vartotojų buvo likę be elektros energijos.

„Dabar vyksta atstatomieji darbai“, – sakė PAGD pareigūnas.

Turite sniego neatlaikiusių stogų nuotraukų ar vaizdo medžiagos? Pasidalinkite vaizdais su kitais 15min.lt skaitytojais. Nuotraukas ir vaizdo medžiagą siųskite adresu: 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius