Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokiais televizijoje išgarsėjęs Aistės Jasaitytės vyras Čeburiakas su savo motina ir broliu dėl pasipriešinimo policijai stojo prieš teismą

Teisme nagrinėjamos iškart trys Čeburiakų šeimos bylos. Šokėjas R.Čeburiakas ir jo motina Liudmila kaltinami policijos reikalavimų nevykdymu, o brolis Aleksandras jau gavo už tai baudą, bet prašo leisti ją sumokėti dalimis.
Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru Romanu Čeburiak
Aistė Jasaitytė-Čeburiak su vyru Romanu Čeburiak / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Lietuvos šokių dešimtuke“ išpopuliarėjęs šokėjas 22 metų Romanas Čeburiakas, pagal pagoniškus papročius vedęs garsaus krepšininko Simo Jasaičio seserį, buvusią manekenę A.Jasaitytę, ketvirtadienį su artimais žmonėmis – motina ir broliu, stojo prieš teismą.

Tiesa, Vilniaus 1-ojo apylinkės teismo teisėjas Antanas Virbalas nagrinėja tris atskiras bylas. R.Čeburiakui ir jo motinai Liudmila Čeburiak yra iškeltos administracinių teisės pažeidimų bylos dėl pasipriešinimo policijai.

Tuo tarpu šokėjo brolis A.Čeburiakas už tai jau yra gavęs 750 litų baudą, tačiau teismo prašo išdėstyti jos mokėjimą dalimis.

Teigiama, jog sausio 14 dieną policijos patruliai sostinės Šeškinės mikrorajone bandė tramdyti įsismarkavusį A.Čeburiaką, o brolis Romanas ir judviejų motina neleido smarkuolio išsivežti, todėl patys atsidūrė nuovadoje. Beje, A.Čeburiakas apsiramino tik po to, kai pareigūnai panaudojo elektrošoką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius