Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialios operacijos metu policija rado 7 kg amfetamino

Kauno apskrities policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnų surengtos operacijos metu buvo rastas ir paimtas didelis kiekis psichotropinių medžiagų – amfetamino bei sulaikyti trys didelio kvaišalų kiekio disponavimu įtariami asmenys.
Narkotikai
Narkotikai / Kauno ONTV nuotr.

Kauno apskrities pareigūnai su Kėdainių policijos pareigūnais surengė pasalą ties garažais Josvainių gatvėje, Kėdainiuose. Pareigūnai turėjo duomenų, kad viename iš garažų gali būti slepiama narkotikų. Operacijos metu buvo sulaikytas iš garažo išvažiuojantis automobilis „Hyundai Getz“. Atliekant kruopštų patikrinimą rasti po priekiniu skydeliu paslėpti 7 paketai su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama, psichotropine medžiaga amfetaminu.

Sulaikyti du automobiliu važiavę kėdainiškiai – M.K. (31 m.) ir S.D. (36 m.). Trečias įtariamasis sulaikytas netoli Kauno. Pas keturiasdešimtmetį Kėdainių gyventoją G.M. kišenėje rasta apie 10 gramų kokaino, kurio vieno gramo kaina rinkoje – 200 Lt.

Visiems trims pareikšti įtarimai, įtariamieji sulaikyti 48 valandoms. Baudžiamasis kodeksas numato, jog tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno, siuntė, pardavė ar kitaip platino labai didelį kiekį narkotinių ar psichotropinių medžiagų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo penkerių iki penkiolikos metų.

Pasak ONTV 3-iojo skyriaus viršininko Dariaus Gervės, šįmet tai jau antra sėkminga pareigūnų operacija, kai randamas ir paimamas labai didelis kiekis narkotinių ar psichotropinių medžiagų. Kovo mėnesį pareigūnai rado 4 kilogramus amfetamino, aptiko kanapių auginimo plantaciją Kaišiadorių rajone ir sulaikė šiais nusikaltimais įtariamus tris asmenis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius